.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Мускулест и смешен с татуси баси xDDDD

Ето така трябва да изглежда мъжкото тяло (като пича в клипа) - https://www.youtube.com/watch?v=cXzilE2UpbU

Стегнато, обрано без мазнина а не надуто с вода и подобни химични глупости причиняващи атрофия на органите... КУРВА СИ !!! Жалко че си на 14 ако беше по-голяма аз щях да те спася, мамицата му...

Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението

Ето така трябва да изглежда мъжкото тяло (като пича в клипа) - https://www.youtube.com/watch?v=cXzilE2UpbU

Стегнато, обрано без мазнина а не надуто с вода и подобни химични глупости причиняващи атрофия на органите... КУРВА СИ !!! Жалко че си на 14 ако беше по-голяма аз щях да те спася, мамицата му...
    Ай кажи си истината уее !!1!
    Аре у лево бее .. На 14 и вече жадува да бъде ебана ша умра .

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Явно мислиш че аз съм автора на темата, а ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Аре у лево бее .. На 14 и вече жадува да бъде ебана ша умра .
    И,ако (дори ) и да и се ебе какво лошо има в това не мога да разбера?Така говорите,че секса все едно е престъпление и вие срам да говорите на тази тема,a иначе се правите на голямата работа.Аз много пъти съм ебала мъжа си и в колата и не ме е срам да си го призная,аз съм разкрепостен човек.Вие повечето хора се едно не се ебете,....нали?Монахини будни няма.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    И,ако (дори ) и да и се ебе какво лошо има в това не мога да разбера?Така говорите,че секса все едно е престъпление и вие срам да говорите на тази тема,a иначе се правите на голямата работа.Аз много пъти съм ебала мъжа си и в колата и не ме е срам да си го призная,аз съм разкрепостен човек.Вие повечето хора се едно не се ебете,....нали?Монахини будни няма.

Ебасииии разкрепостеността просто .. толкова си разкрепостена, че направо думи нямам .. Колкото по темата.. или си трол или си едно объркано 14 годишно момиченце, което не знае как къде и какво да прави.. Ако си второто, то недей да предприемаш нищо .

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението

+

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си