Здравейте, аз се казвам Габриела и съм родена във Варна, на 8-ми март през 2000-ната година. Изгледала съм всичките сезони на "Новите съседи" и толкова съм се влюбила в рибаря че когато видя пъпеш по пазарите или някой ме нарече "хей хъхеш / хей пъпешкe" и веднага се подмокрям даже веднъж в рейса имаше една жена която си беше купила пъпеш и аз го гледа хи не издържах станах забих 1 шамар на жената тя клекна аз и взех пъпеша разкашках го и си наврях щашата в путката и се омазах и веднага свърших а имаше и една друга случка дето бях нарисувала лицето на Рибаря , на един пъпеш е направих дупка в пъпеша все едно това е устата му е цял ден се млясках с този пъпеш докато си пипах вагината... Направо все е дно съм пристрастена моля ви дайте съвети как да се оправя че не мога вече навсякъде само за пъпеши мисля и не издържам...

искам пъпешииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииии ии