- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Баннато IP!
Здравейте, баннаха ме от замунда по ip. Постоянно ме блокираха за щяло и нещяло и като ги питах започваха да овъртат и да ми казват, че съм бил нарушил еди си кво. Адски много се издразних и ги напсувах и ме баннаха по ip-то. Та въпроса ми е мога ли по някакъв начин, чрез някаква програма или нещо друго да си премахна бана. Въобще не трябваше да се занимавам с тях, но действах импулсивно. Понякога много се нервя, че цензурират на ред, заради тъпите им правила и други простотии... обаче в другите тракери на торентите има малко сийдове и много бавно се теглят нещата. Та ако ми помогнете много ще се радвам
Може с прокси/vpn или да звъннеш на оператора да ти сменят IP-то.
Последно редактирано от solo_ : 01-29-2016 на 15:20
С прокси ще сваляш бавно. По-добре се свържи с оператора ти и си смени IP. Ако си с динамично IP, само си рестартирай рутера.
Последно редактирано от Dwyd96 : 01-29-2016 на 22:28
Отговорих ти количествено на въпроса...
Щом има въпрос само по първата част от отговора ми, значи втората е приемаме за абсолютно вярна и не е нужен коментар по нея, нали?![]()
Обличаха ли ти в женски дрехи преди да те изнасилват или не им пукаше ?
Не са те изнасилвали ли, сам ли им пускаше ?
Също като повечето нормални деца, интересите ми не са били в тази насока.
Защо отбягваш моите въпроси и продължаваш да задаваш въпроси свързани със сексуалността при децата?
Тази тема да не би за теб да представлява някаква сексуална стимулация?
Може би наистина са те насилвали като дете и си се травмирал и сега единствения начин да се възбудиш е да говориш за изнасилване на деца.. Много тъжно наистина.
Последно редактирано от Dwyd96 : 01-30-2016 на 10:39
Ииии отново избягваш въпросите![]()
Явно се опитваш да намериш някакви сходства между моето и твоето детство, за да се увериш че като малък си бил напълно нормален. Ето защо питаш за неща които ти си правил като дете, с надеждата че има и други като теб.НЯМА ДРУГИ
Вашите някога да се те молили да избягаш от вкъщи? Щото аз ако съм ти родител бих го направил...
Здравейте отново...писна ми да се занимавам с тея шибаняци долни от замунда....първо ме баннаха, послед ме ънбаннаха, направих си профил изтриха го, направи си още два подред - изтриха и тях и пак ме баннаха...бахти смотаняците долни. Бесен съм........сега влизам с proxy обаче не мога да се регестрирам през него...та някой ако има акаунт ще съм много благодарен да ми дадеЩе сийдвам, обещавам....само за теглене ми трябва, за нищо друго
Можеш спокойно да си теглиш от замундата без акаунт.