Първоначално написано от espаdа znae6! Не помня вече.
Първоначално написано от solo_ Аз ще платя всичко Щом искаш...
Първоначално написано от solo_ Аз ще платя всичко, мама ще ми даде пари щото съм чехъл .
Първоначално написано от espаdа znae6! Кажи ни де Да знаем че и ние може да ги харесваме
Първоначално написано от inewton Щом искаш... В София или къде ? Ти кажи на мен ми е се тая
Първоначално написано от solo_ В София или къде ? Ти кажи на мен ми е се тая В София, ама другата седмица.
iskam da ubiwam i nakraq da umra w kulminaciq ot psihopatiq
Първоначално написано от solo_ В София или къде ? Ти кажи на мен ми е се тая, щото и без тва вече съм отчаян, че никое момиче няма да ми пусне .
Първоначално написано от espаdа iskam da ubiwam i nakraq da umra w kulminaciq ot psihopatiq Интересно, айде да ко обсъдим ?
Първоначално написано от inewton В София, ама другата седмица. Къде ще се чакаме ?
zaintriguwa6to li e za teb, solo?
Първоначално написано от espаdа zaintriguwa6to li e za teb, solo? Не, аз нямам желание да убивам, а ти защо имаш ?
Първоначално написано от solo_ Къде ще се чакаме ? Където ти е удобно.
Първоначално написано от inewton Където ти е удобно. Ми айде пред вас
Първоначално написано от solo_ Не, аз нямам желание да убивам, а ти защо имаш ? za6toto iskam da umra
Първоначално написано от solo_ Ми айде пред вас Ми добре.
Първоначално написано от inewton Ми добре. А само дапитам не ти ли писна толкова бавно да си говорим ?
Първоначално написано от espаdа za6toto iskam da umra Айде да направим групово самоубийство ? Аз, ти, едно момиче, и още 2 момчета
Първоначално написано от solo_ А само дапитам не ти ли писна толкова бавно да си говорим ? Не. Аз по- бързо не мога. И други неща правя докато пиша.
Първоначално написано от solo_ Айде да направим групово самоубийство ? Аз, ти, едно момиче, и още 2 момчета ama te jelaqt li da se samoubiwat?
Да, тяхното е драматично...
Първоначално написано от inewton Не. Аз по- бързо не мога. И други неща правя докато пиша. Пипаш се ?
Първоначално написано от solo_ Пипаш се ? Ако се пипах изпбщо нямаше да пиша. Гледам някакъв филм по BTV.
Първоначално написано от inewton Ако се пипах изпбщо нямаше да пиша. Гледам някакъв филм по BTV. аз сега също ще гледам един филм от замундата.. Гледаш "Директен полет"
Първоначално написано от solo_ аз сега също ще гледам един филм от замундата.. Гледаш "Директен полет" "Тримата мускетари"?
Правила