.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Домашно приготвена храна за кучета!

Нека стопаните, отглеждащи кучета с домашно приготвена храна, споделят какво включва ежедневното им меню.
    Питам това понеже храня моите кучета с домашно приготвена храна.Изготвих едно меню и по него готвя всеки ден.
    Давам 1-2 пъти седмично сурово месо ( да,тук ще кажете как така сурово месо,но развъдчика ми ме посъветва месото 5 минути да се държи в гореща вода и да го давам така)
    Другото което присъства в менюто е: ориз,дреболийки,салами, варя кайма, плодове,макарони,пържени яйца и яйца в суров вид,кисело мляко,извара и бульони.

Това което искам да ви попитам е как да постигна баланс?
    Понеже ми е ясно,че гранулираната храна е балансирана,но тя отказва да яде гранули марка Еукануба са и се притеснявам така като не яде и за това реших да е натурално хранене което и смятам,че е по-полезно от гранулите,но трябва да е балансирано.Всеки месец я измервам и притеглям следя внимателно как се развива.Породата и е Дого Аржентино в момента ръста и е 61см. и тежи 32кг. ( по стандарт достигат 45кг и женските са високи 65см) и смятам,че се развива добре по стандарта типично за породата й.Осигурявам и дълги разходки следобед,а през другото време е свободна и бяга из двора,а особенно сега на снега много се радва.

Ако нещо съм пропуснала да напиша ми задавайте въпроси,но нека са конкретни
    и без заяждане.Благодаря ви!
    Последно редактирано от Schweeps : 01-06-2016 на 13:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си