Здравеѝте преди да споделя това искам да помоля всички с негативни коментари да напуснат темата в крайна сметка като не ти е интересно не се вписвай...

Ще започна с това че с приятелката ми се познаваме от доста време като казвам доста още сме били в начален стадий на училище та така де през всичките тези години тъй като сме от различни градове се виждахме мноого рядко и поддържахме връзка за много кратко време минаха се не минаха две години от както не се бяхме виждали и една вечер докато бях навън се сетих за нея реших естествено да я намеря в фейсбук и да си пробвам късмета всичко стана тооочно така както го бях планувала тя беше на 14 а аз на 17 въпреки детските ни години развихме що годе дълга връзка две години и нещо въпрез тези години имахме няколко раздели и последната беше в порядъка на близо 3 месеца след като се оправихме нещата бая загрубяха адски много зверски караници въпреки това след тях се оправяхме аз адски много държа на нея тя твърди същото идва си при мен всяка седмица като си тръгне пак се караме по телефони кмтовете и тем подобни не знам на къде въобще отиват нещата и на какво се дължат тези проблеми не може да се каже че сме си омръзнали след като се виждаме за по 2-3-4 дена дайте мнение кажете нещо