.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Проблеми

Проблеми

Здравейте!
    Първо искам да кажа, че не ми е много добър българския, защото не бях живял в България дълго време.
    Проблема е това, че семейството ми не харесва приятелката ми! Просто незнам как да ви го кажа, мислят че момичето ми вреди на учението и на мен, но всъщност не е така! Вчера приятелката ми реши да пише съобщение на майка ми и после майка ми започна да я обвини, че приятелката ми е виновна и т.н. От дълго време бях събирал около 230 лв за лятото, защото искам да пазаруваме с приятелката ми! И майка ми каза на приятелката ми, че тя е виновна, че не съм се хранил добре, само съм събирал пари, гладен съм стоял, но това не е вярно! Не разбирам защо майка ми толкова много мрази приятелката ми, а проятелката ми всъщност толкова е добра, обичаме се ужасно много! И тази сутрин приятелката ми каза, че ако майка ми продължи да прави така ще късаме, и ми даде 1 седмица срок да се оправи всичко, а пък то стана каша направо... Аз просто искам майка ми да се разбере с приятелката ми! Толкова ли много искам ?! Искам всичко да се оправи неискам да късаме с приятелката ми!

Супер фен
    Всяка свекърва ревнува сина си от снахата ,защото така майка ти няма да може да те контролира на пълно ,a ще те контролира жена ти.Питай майка ти каква е причината да я мрази.

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Всяка свекърва ревнува сина си от снахата ,защото така майка ти няма да може да те контролира на пълно ,a ще те контролира жена ти.Питай майка ти каква е причината да я мрази.
    Аз знам защо, защото приятелката ми я обиди малко, но майка ми почна да хвърля вината първа на приятелката ми, че е била лоша и т.н

Ако си от мюсюлманско семейство това би обяснило всичко.Ако толкова държиш на момичето, то тогава седни като мъж и заяви на майка си, че ти държиш на това момиче и ще си с нея независимо дали на нея и харесва или не.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Обясни на майка ти как стоят нещата и заяви твърдата си позиция пред нея.
    Ако от сега не поставиш основите в отошенията ви и занапред ще е така, а това би ти навредило, много!
    Всичко трябва да има граници и ти си този, който ще ги определи.

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Ако си от мюсюлманско семейство това би обяснило всичко.Ако толкова държиш на момичето, то тогава седни като мъж и заяви на майка си, че ти държиш на това момиче и ще си с нея независимо дали на нея и харесва или не.
    Така ще направя!
    Мерси много

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Обясни на майка ти как стоят нещата и заяви твърдата си позиция пред нея.
    Ако от сега не поставиш основите в отошенията ви и занапред ще е така, а това би ти навредило, много!
    Всичко трябва да има граници и ти си този, който ще ги определи.
    А мислите ли, че след време може всичко да се оправи?

Цитирай Първоначално написано от Vasvi Fiki Storaro Виж мнението
    А мислите ли, че след време може всичко да се оправи?
    От само себе си - категорично не!
    Недей да се колебаеш в заемането на позиция пред нея. Не казвам да се караш, защото това до никъде не би довело, а просто да й обясниш спокойно, че нейното мнение е чуто и разбрано, но последната дума имаш ти и щом искаш да си с това момиче - ще бъдеш.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    От само себе си - категорично не!
    Недей да се колебаеш в заемането на позиция пред нея. Не казвам да се караш, защото това до никъде не би довело, а просто да й обясниш спокойно, че нейното мнение е чуто и разбрано, но последната дума имаш ти и щом искаш да си с това момиче - ще бъдеш.
    Майка ми пък е много инат жена и характера ѝ е много... (Немога да го обясня) мн труден характер има.

Че коя жена няма труден характер?
    Важното е да намериш правилния подход.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Vasvi Fiki Storaro Виж мнението
    Майка ми пък е много инат жена и характера ѝ е много... (Немога да го обясня) мн труден характер има.
    Всяка нова снаха няма да и се хареса....все пак ще открадне от нея любовта и вниманието на сина и.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Както казаха по-нагоре всяка майка ревнува сина си от гаджето му но спокойно трябва да се мине малко време за да свикне с нея и ще видиш как ще си разбират

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си