- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между бивши?
Така, въпросът ми е слдният, според вас може ли да съществува такова приятелство. С приятелят ми наскоро скъсахме, защото просто осъзнах, че не сме един за друг, май романтичните ми чувства охладняха просто, но все пак още държа страшно много на него, както и той на мен, но може би, защото още ме обича. Не искам да не може да продължи напред заради мен, той в момента иска да се затвори в себе си, но аз не го желая. Имам чувството, че му съсипах живота, не знам защо. Скарал се с най-добрия си приятел заради мен, защото той му казал, че бил зарязал всичко заради мен. Отказах го от цигарите и от желанието му да се блъсне някъде с тази кола. Нищо друго, но може би съм го променила, знам ли. И сега ми е много съвестно за него, че остана сам. Нищо че най-добрият му приятел му наговорил куп глупости по мой адрес, аз пак го насърчавам да се сдобрят. Много объркано ми стана, извинявам се, ако съм го написала неразбираемо, защото имам много неща за казване просто и не знам откъде да започна
Най - добрата ми приятелка ми е бивша.Девет месеца бяхме заедно..След това близо 2 години не поддържахме връзка заради ревнивия и пендел,но последно време сме "дупе и гащи" ! :P
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Това беше много грубоИскам да е щастлив, не съм го карала да се отказва от колите, само не исках да си погуби живота с тъпите дрифтове..
Малко самонадеяно е да наричаш тъпо, нещо което някой обича да прави само защото не го разбираш.
много са ми интересни тези с най-добри приятели/ки бивши
Ми ние се разделихме зареди разстоянието, и не сме се скарвали. Пишем си понякога. Но ако той има право да си тръгне с някоя, както и аз с някой. Но той преди да се съберем ми беше като най - добър приятел, по цял ден бяхме заедно. Сега сигурно малко гадно ще ми стане все пак, ако тръгне с някоя, но все пак ще се зарадвам за него. Какво не разбираш ?
Same shit here.
Иначе не веднага след раздялата, но след време е възможно. Никога не съм си представяла да съм била супер близка с даден човек и после цял живот да не се поглеждаме и да се мразим. Бях една година с първия ми приятел, след като се разделихме след време всеки си намери ново гадже, но се поздравяваме редовно, пишем си по празниците, понякога и без повод.Задължително опитай да го задържиш в живота си като приятел, няма да съжаляваш.
С бившия си сме добри познати. Имаме безгласно споразумение да си мълчим какво е ставало във връзката ни, а и той има някой в главата и не би се изложил така, развявайки ми мръсното бельо. Както и аз не го правя. Пишем си за празници, за погребения, за безпричина, за някакви въпроси ако имаме и знаем, че ще си помогнем един на друг. Ама приятел не бих го нарекла по никой начин. Хубаво е да си в добри отношения, относително, но не е хубаво да ставате много близки. Стават разни филми - ревност, скофтване като се появи някой в чуждия живот. Обвинения, че на някого не му дремело за теб, щото продължил напред с друг/а 2-3 месеца след това. Въобще добре е да го държиш близо, но не твърде близо.
За себе си лично забелязвам странна тенденция. С въпросния бивш се държим на добро разстояние, но виж - един човек, който опитваше да е с мен, но не успя, ми държи душата в шепи редовно. Съответно и аз неговата. От повече от година аз си имам моя човек до мен, той вече аха-аха половин година прави с неговата. Ама сме близки.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Абе като цяло и ти баш не знаеш какво искаш...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Напротив аз си обичам живота,обаче всички като теб и животното сте смотаняци,недоволни от живота и мрънкащи същества![]()