Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
не си вкарвай филми и направи така, че да си максимално тежък на състезанието :Д (това би било за силово състезание, за джудото май не ти е кой знае колко голяма полза да си примерно 76 кг на състезанието) /ако не ти е фактор игнорирай написаното :Д /

и си гледай приема на течности
Предимство е да си по-тежък наистина поради самата стабилност и така нататък, но всичките тлъстини които съм махнал са ми само в плюс. Чуствам се по-лек като перце и имам повечко въздух, сякаш съм махнал малко товар от гърба. В случая е важна предимно общата форма на тялото, за максимална пъргавина, сила и издържливост, не толкова 1-2 кг примерно, при това с тегло от 75 се чуствах като прасе на татамито.
За възстановяване след кантара, няма да имам много време да възстановя-около час само, в който ще мога да хапна преди борбите някакво месце. Днес кантара показа 72,5 след почивен ден, което ми се вижда супер. Имам отпускане на мускулите, поради което ще си позволя по още едно хранене с въглехидрат от тук нататък, за да не съм дръглив за турнира и да имам енергия да тренирам в краткосрочен план.

Днес се събрахме с авера уж да тренираме, но само ми загуби времето защото му се правеха ластици и щанги в безразборен принцип и ред. Поради това, сега трябва да направя някаква физическа и да се надявам утре сутрин с партньора да сложим кимоната.