.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Danielad Виж мнението
    Здравейте! Аз съм момиче на 16 години. Харесвам един ,който е на моята възраст(не съм опитна в тези работи,защото предимно гледам на ученето ). Преди няколко дена му писах,че искам да сме повече от приятели и му обясних всичко. Той се съгласи да ме опознае ,но при всяко мое съобщение само прочита,но не пише. Игнорира ме !Какво да правя ? Да се отказвам ?
    Изключително много съжелявам да ти го кажа , мила , обаче ти не можеш да имаш приятел и връзка, това се дължи на онова твое хоби на което обръщаш най-много внимание... За вбъдеще дано нищата де се променят в твоя полза...

И като си имаш приятел ? - Той ще се ди и ще те гледа как четеш xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Изключително много съжелявам да ти го кажа , мила , обаче ти не можеш да имаш приятел и връзка, това се дължи на онова твое хоби на което обръщаш най-много внимание... За вбъдеще дано нищата де се променят в твоя полза...

И като си имаш приятел ? - Той ще се ди и ще те гледа как четеш xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Занимавам се с балет ,за това гледам сериозно и на ученето,но съм готова за връзка.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Danielad Виж мнението
    Занимавам се с балет ,за това гледам сериозно и на ученето,но съм готова за връзка.
    Соло, спри да тролиш насам-натам!

Най- после тема, която не е насочена към мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си