.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Tomii0000
    Guest

Мазна кожа-решение?

Здравейте. Аз съм на 15 и от около година лицето ми (в Т-зоната) се омазнява много бързо. И не говоря за леко омазняване-след като си направя маска с хума за 3 часа лицето ми отново става мазно и лъщи... Пробвала съм различни неща и нищо не помага. Та въпросът ми е- има ли някой с подобен проблем, който е намерил решение? И матиращ фон дьо тен дали би свършил работа? Или е по-добре да отида на дерматолог?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Маска за лице пюр систем на ив роше, pore refiner-a на биодерма и матиращ фдт мус на ла рош.

Не бързай с фон дьо тените.
    На мен много ми помогна Акне аут.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Въпреки че е масло, пробвай как ще ти се отрази маслото от гроздови семки на Икаров.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Гримът като цяло не се отразява добре на мазните кожи. Грижата ти в къщи трябва да включва мек, измиващ продукт като пяна/гел и да я измиваш максимум 2 пъти дневно. Глинените маски са добро решение. Акне аут е добър изсушаващ продукт, като можеш да го използваш само за Т-зоната. Маслото от гроздови семки е себорегулиращо и подходящо за теб, но си вземи органично, защото Икаровите имат добавки. Биодерма имат широка гама от продукти за такъв тип кожа, разгледай ги.

Много зависи от грима. Стига с тези бабини деветини. Много ясно, че кожата ще ви се скапе от евтинджоци. Аз пък съм забелязала, че дори кожата ми изглежда по-добре в дните с фдт, сякаш я протектира от мръсния градски въздух + среден слънцезащитен фактор, който ми спестява допълнителното отежняване с такъв продукт.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Предлагате продукти, които са действали някога на вас, без изобщо да знаете каква е кожата ѝ и как ще реагира на тези неща. Just....please, don't.

То не е голяма философия. Всеки греши, когато експериментира сам, много по-малък е шансът това да стане с препоръка. Баси глупавото заяждане

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ето ти две маски които да пробваш :

Кисело мляко

Взимаме няколко лъжици от него и го разбиваме добре. Можем да добавим и счукани овесени ядки или нахут в сместа. Разбъркваме маската, нанасяме я върху кожата и оставяме да изсъхне. След това изплакваме лицето с хладка вода

Лимонов сок

Изстискваме сока от един лимон и добавяме два пъти повече студена вода в него. След това с помощта на памучен тампон нанасяме сместа върху кожата. След като маската изсъхне, измиваме лицето с хладка вода. Вместо лимон можем да използваме портокал или лайм.

Повече от фен
    Моята кожа е постоянно мазна, защото постоянно ме ебат и ми се изхвърлят

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Лимонов сок

Изстискваме сока от един лимон и добавяме два пъти повече студена вода в него. След това с помощта на памучен тампон нанасяме сместа върху кожата. След като маската изсъхне, измиваме лицето с хладка вода. Вместо лимон можем да използваме портокал или лайм.
    Лимона изсушава кожата.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си