.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен Аватара на crazyfenka
    Град
    Sofia

Exclamation Даскалото скапано

Девети клас съм и нещо не съм доволна изобщо от училището ми , от хората и от учителите .. Абе общо взето от всичко...
    Та въпросът ми е дали е възможно ако знаете да се преместя някак в друго училище втори срок ? Или това е невъзможно ...

anonymous990763
    Guest
    Доколкото съм запозната е възможно.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от crazyfenka Виж мнението
    Девети клас съм и нещо не съм доволна изобщо от училището ми , от хората и от учителите .. Абе общо взето от всичко...
    Та въпросът ми е дали е възможно ако знаете да се преместя някак в друго училище втори срок ? Или това е невъзможно ...
    Гарантирам ти че в другото училище ще е абсолютно същата работа само лицата на персонала и учениците , ще са различни

Супер фен
    Разбира се,че е възможно.

Град
    Sofia
    Е добре какво да направя.. аз повече не мога учителите са скапани изобщо не преподават добре... с приятелите не знам напоследък нищо не върви както трябва и всичко се обърква..

Е добре какво да направя.. аз повече не мога учителите са скапани изобщо не преподават добре... с приятелите не знам напоследък нищо не върви както трябва и всичко се обърква..
    Англия / Дания

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Англия / Дания
    +++++++++

Аз съм учила там, и ако имаш пари, там е най-доброто обучение!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Възможно е да се преместиш, но според мен с преместването си ще пренесеш проблема си и там. Във всяко училище ще има хора, които ще те дразнят и хора, които ще са ти приятни. Опитай се да се сближиш с вторите.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    +++++++++

Аз съм учила там, и ако имаш пари, там е най-доброто обучение!!!
    Не ти са нужни пари, в Даниа държата ти плаща всичко даже чух че след като завършиш ти дават много пари които можеш да връщаш до края на живота си по малки суми на месец

Супер фен
    Алооо къде я пратихте толко далеч?Може да не може да си позволи финансово,да живее и учи в Англия например.От целият ЕС живота във Франция и Англия е най-скъп.Копувала съм си цигари от Франция най-евтината кутия е 9 -10евро и продавача ти я дава из под щанда сеедно ти дава нещо незаканно.

Супер фен
    crazyfenka , на тази възръст всички са такива,на хората устата не можеш да я затвориш,така,че по-добре или не им обръщай внимание,или стани от '' кучките-готините ''в превод,или научи най-големите тайни на враговете си и '' приятелите си '',и когато се наложи ги използвай срещу тях и ги изнудвай и манипулирай с тях.За да оцелее човек трябва да бъде жесток манипулативен и да няма доверие дори в собствената си сянка.Трябва да си куче,за да оцелееш в днешно време.И нали знаеш...дръж приятелите си близо,a враговете си още по -близо Дръж враговете си близо до себе си,сприятели се с тях,ако се наложи,за да научиш тайните им и да имаш козове срещу тях.Със силата на убеждението трябва да ги накараш ,да ти се доверят из цяло.
    Последно редактирано от mincheto : 02-02-2016 на 18:53

Град
    Sofia
    Но аз не искам да съм гаднярка .. особено като тях .. Е , гадна съм понякога но то всеки си има такива моменти .. Не искам да злобея като тях то се връща но не мога да търпя вече и аз като ми се заяде някой и аз като се заям на някой и като ми отвърне съм готова да го пребия Често се е случвало .. не съм от хората които си мълчат но на последък не искам проблеми и си мълча .. писна ми като асоциална съм.
    Колкото до чужбина .. solo_ не се ли замисли че за да отида там ми трябва и език да и финансовото положение също както и никога нашите няма да ме пуснат толкова далеч . Сега уча английски но не го знам перфектно.

@mincheto - @crazyfenka е крехка душица и не може да е копеле като останалите, твърди "solo_"

Относно това с цигарите... Ето пример:

Ако в България заплатата е 10 лева то колите ще струват 5 лева

Ако в Англия заплатата е 15 долара то колите ще струват 10 долара

Разбрираш ли това което казвам ?

=====================

По темичката:
    Тази "асоциалност" (въпреки че не използва правилната думичка, трябваше да кажеш леко съм дръпната от тях -_-) е в резултат на скромност (това е моята гледна точка - ПОДЧЕРТАВАМ МОЯТА)

Също така в училищата (по цял свят) Освен комплексиране пубертети които пушат и се мислят за големи мъже друго НЕ може да се намери ! Ти ще си най-добре в частно училище или техникум като Механото в Бургас.
    Тъй там където са по-отдадени на ученето, кротки и така нататък...

ПС: А това че си "гадна" по някога е в резултат на нерви които изродчетата (подчертавам изродчетата) в същото число и учителите (онези толкова висши твари че ни се подиграват за щяло и нещяло обаче повечето от нас не разбират техните интилигентни подигравки и обиди) са ти причиниле, ти нямаш ли приятел който да накараш да ги стресне ? Що за приятел ще ти е като не иска да те защити... -_-
    Последно редактирано от solo_ : 02-03-2016 на 00:05

Град
    Sofia
    @mincheto - @crazyfenka е крехка душица и не може да е копеле като останалите, твърди "solo_"

Относно това с цигарите... Ето пример:

Ако в България заплатата е 10 лева то колите ще струват 5 лева

Ако в Англия заплатата е 15 долара то колите ще струват 10 долара

Разбрираш ли това което казвам ?

=====================

По темичката:
    Тази "асоциалност" (въпреки че не използва правилната думичка, трябваше да кажеш леко съм дръпната от тях -_-) е в резултат на скромност (това е моята гледна точка - ПОДЧЕРТАВАМ МОЯТА)

Също така в училищата (по цял свят) Освен комплексиране пубертети които пушат и се мислят за големи мъже друго НЕ може да се намери ! Ти ще си най-добре в частно училище или техникум като Механото в Бургас.
    Тъй там където са по-отдадени на ученето, кротки и така нататък...

ПС: А това че си "гадна" по някога е в резултат на нерви които изродчетата (подчертавам изродчетата) в същото число и учителите (онези толкова висши твари че ни се подиграват за щяло и нещяло обаче повечето от нас не разбират техните интилигентни подигравки и обиди) са ти причиниле, ти нямаш ли приятел който да накараш да ги стресне ? Що за приятел ще ти е като не иска да те защити... -_-
    Ами нямам приятел И това е един от проблемите но да не говорим сега за това .

изцепих се.

В такъв случай, помоли братовчед си или баща си.

Супер фен
    solo_ , преди и аз бях както ти го наричаш това обръщение ''крехка душица ''-преди много години,но живота ме накара да се обърна на 180градуса.Ако не се бях променила,сега кой знае какво щеше да сее случило с мен... Човек не трябва да бъде много доверчив.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    И да се преместиш в друго училище, ситуацията няма да се промени много. Навсякъде ще срещаш неприятни преподаватели и съученици Така че свиквай...

Супер фен Аватара на tochko
    Защо не потърсиш нов кръг приятели? Например и аз като теб мислех една група хора за ценни приятели, въпреки че постоянно доказваха обратното. Трябваха ми години да разбера че са боклуци, а сега не им говоря, не ги слушам и ми е супер. Факт е, че мразя почти целия си клас, кпето ме изгради като хейтър изобщо и пак не се товаря с тези уруди. От друга страна в залата, станах по-близък със целия клуб със старите кучета, както и със зайците в училище-намерих някой който ме цени. Ако смениш малко средата, пр. нова закусвалня в междучасието, следобед спорт или в парка ще доведат до нови запознанства. Смени класа или училището, само ако си сигурна, че ще си по-щастлива там, не просто така. Освен това, имай предвид, че 1 бфф може да те вкара в компания, с която да си изкарваш страхотно, особено женските компании, които ми се виждат по-социални от мъжките.
    Последно редактирано от tochko : 02-03-2016 на 20:36

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    solo_ , преди и аз бях както ти го наричаш това обръщение ''крехка душица ''-преди много години,но живота ме накара да се обърна на 180градуса.Ако не се бях променила,сега кой знае какво щеше да сее случило с мен... Човек не трябва да бъде много доверчив.
    crazyfenka е само на 16 (малко сукалче сравнение с нас големите.)...
    П.П. Честно да ти кажа mincheto, не мисля че crazyfenka би могла да бъде куче като нас...

Ами нямам приятел И това е един от проблемите но да не говорим сега за това .
    Давай, давай... Виждам че ти е тежко..
    Аз мога да съм ти приятелка... ^_^

Супер фен Аватара на tochko
    Давай, давай... Виждам че ти е тежко..
    Аз мога да съм ти приятелка... ^_^
    то не и трябва да е много голяма за да пука някой и да си смени обкръжението

Супер фен
    Solo_, и ти не си много по-голям от нея нали?Ама си си научил урокa

Само с една година по-голям съм от нея.. Ама знам как де с еоправям в тоя скапан живот.

Само с една година по-голям съм от нея.. Ама знам как де с еоправям в тоя скапан живот.
    Какво да си оправяш ? Да отидеш до училище, да си избършеш гъза сам, да си купиш баничка и да заспиш без мама да те цунка ?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си