.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    nishula
    Guest

Въпрос към момичетата

Наскоро се разделих с дългогодишна приятелка и за пръв път от близо 4 години отново излизам по срещи. Наскоро си прегледах фейс-а (който буквално бях зарязал с години) и забелязах, че повечето ми снимки са с нея или съм адски малък на тях, което си е леко неадекватно (просто никога не съм бил от типа хора, които обичат да се снимат особено). Въпроса ми е в две части:

1 - според вас да оставя ли всички снимки на които съм с нея? Раздялата не беше някаква супер драматична, че някой от нас да ходи да трие снимките с другия, но пък 70% от всичките ми снимки да са с 1 момиче ... може би също не е много ок.

2 - обмислям най-после да си направя някаква снимка, която да си сложа за профил, но фейсбук "културата" ми е под всякаква критика. Една от идеите ми е да направя нещо по-нестандартно и свежо за мен и да сложа селфи, но наистина нямам идея как да го направя добре. Ясно ми е основната идея но... как човек да застане добре (че да не изглежда като мъжка кифла), колко да се кипри (малко ще е too much ако взема и сложа костюм примерно ), ок ли е да е направено вкъщи пред огледало и т.н. Абе накратко ако можете да влезете в google, да напишете "guy selfie" i da post-нете снимка на която е направено както трябва ще съм особено благодарен

Архивирай си албумите, така че да ги виждаш само ти, и си качи нови снимки, да. Приеми го просто като ново начало, няма драма.

А каква снимка да си качиш не мисля че трябва да питаш нас... На фейсбук хубавото му е, че сам можеш да избереш по какъв начин да си "построиш" профила, какво и как да споделяш, и т.н.; Малко или много създаваш образ - друг е въпросът доколко този образ е отговаря на действителността.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    +1

Мега фен Аватара на solo_
    Мнение на величествения:

ПО-ДОБРЕ САМ ОТКОЛКОТО ОБВЪРЗАН С НЕПОДХОДЯЩОТО

Можеш да си отвориш нов профил и да изтриеш стария.

Супер фен
    По добре изтрий снимките с нея и си обнови профила с нови снимки,на които си сам.
    Последно редактирано от mincheto : 02-04-2016 на 17:58

Аз веднъж когато написах на едно момиче , че има хубава профилна снимка , тя ме блокира...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Направи си нормални снимки

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Това е най-доброто.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Това е най-доброто.
    Сополо,ти момиче ли си та пишеш в тази тема

Мега фен Аватара на tori
    А защо не сложиш снимка, която е правена от аверче? Ей така, на харабията. Все си бил някъде и имаш поне една свясна снимка от последните няколко месеца, на която си в неква естествена форма. Някой те е щтракнал някъде, при тва без да разбереш, без да позираш или нещо такова. Ухилен си, щот ти е кеф некво... Не заради селфи и лайкове.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си