Здравейте! На 17 години съм и имам нужда от изправяне на зъбите. Чудех се дали мога да сложа шини, защото брекетите ми идват малко скъпичко, а ми трябват и за горната и за долната челюст.
Вероятно може, но за цените и възможностите най-добре да питаш зъболекаря си. Със сигурност обаче мога да ти кажа, че колкото по-рано го направиш - толкова по-добре и успешно ще е. На 17 си поизпуснала най-походящия момент, но ако искаш ефект - не отлагай повече. Успех !
Здравейте аз също имам малък проблем със зъба си Ще съм много благодарна ако си кажете мнението,но се надявам да се оправи без нужда от брекети за снимка моля ми пишете
Препоръчвам ви д-р Кобакова.
Зъболекарският кабинет се намира в кв. ИЗТОК, ул. АКАД. МЕТОДИ ПОПОВ 1А. Изключително добър специалист и страхотен човек,винаги усмихната и позитивна. Работи с много модерна техника и всичко е бързо и безболезнено. Има уеб сайт: http://mydentist.bg/ от където можете да си запазите час или просто да питате нещо.Ето и тел0888 757-153.
Здравейте хора....като цяло съм нова тук и нямам никаква представа как да се оправя със сайта ,но както и да е...
на 15 години съм и съм от Казанлък някой може ли да ми каже в Казанлък ортодонтите и евентуално цените за брекети..
Благодаря предварително