- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧУПЛИВИТЕ КОЛБИ
Значи, вчера отидох до старомоден магазин на име "DreamWorld" И си купих една колба която напълних с зелена течност, купих и втора колба която напълних с оранджева течност, купих и тумбеста колба която се изпиках вътре, обаче понеже бях пил много вода, течността беше прозрачна, купих и втора тумбеста колба, ядох боб и се разпрах от сране, изаках се във втората тумбеста колба, обаче нали ядох много боб и лайната бяха като черна вода...
В бързината да си избърша дупето, сшчупих колбите... Трябваше да бягам чак до Белоградчик за да се видя с Ярослав, познат който щеше да ми даде нови колби... Той ми ги даде и аз бързо тичах към нас да прибера пикнята и лайната в новите колби защото те се разтичаха навсякъде... Даже по килима със северни ивици... Ивиците на килима са северни и така леко зеленикави... Защото аках и го омазвах и така лайната хванаха глисти и позеленя (като северното сияние) ^_^ и да се върнем на темата... Събрах лайната и пикнята, и ги върнах обаче този път не можах да намеря оранджева течност и се наложи да позвъня на Гадателка, за да ми предскаже кога ще имам жълто разстройство... Тя първо ме попита дали имам разтроение на личността - оказало се обаче че преди мен inewton и haritov се били обадили да попитат същия въпрос... Аз се шашнах и казах че това не съм аз... гадателката ми каза че след 86 дни ще имам жълто разстройство и тогава ще завърша експеримента си с доминирането и контролирането върху зрелите дами...
После се обадих на Мартин и Дора от предаването на феномените по Diema и те ми казаха че след 100 дни аз ще си имам нова приятелка която е с 46 години по-голяма от мен и аз много се зарадвах !
В момента си обличам полярен костюм и тръгвам да я търся !
Последно редактирано от solo_ : 02-04-2016 на 08:49
Забравих да ти кажа, на идване ще нося радио с песни на Азис
хехехе мисля че имаме общ познат![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
оооо да нямаме общо гадже![]()
що не споделяшаз нямам нищо напротив само ти не даваш
ей скръндза като сестра ми си ве
Аз обичам dreamwalker повече от колкото всички на куп
а аз само малко значи заслужавам малка част не мислиш ли![]()
много си алчен ве
DREAMWALKER ненавижда алчността и корпорациите
dreamwalker търси натуралност , аз също.
-А защо ненавижда корпорациите ?
нз брат сиг щото си пада малко хипи
и щото корпорациите само се чудят как да ни вземат парите ама мисля че някои корпорации са добри и не заслужават омраза
любовта ти физическа ли е?
ще обичаш ли DREAMWALKER ако се окаже мъж?
аз съм сапиосексуален и обичам личността а не пола
те и транс жените казват че са жени![]()
Защо и е да лъже... Нали си пиша с нея по държаниято я разбрах
те си инжектират естроген така че на някакво ниво са наистина жени![]()