.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Проблем със пениса!?

Здравейте, от доста години вече го имам този проблем със Пениса, поне така аз си мисля че имам проблем. Значи като опъна кожата, и около главичката има обриви не знам какво точно е. Моля без подигравки и тн. Прилагам и снимка: http://prikachi.com/images.php?images/274/8615274r.jpg
    Последно редактирано от scania1 : 02-04-2016 на 10:42

Повече от фен Аватара на KIRIL98
    Отивай на лекар. Ако очакваш някой тука да ти даде полезен отговор, грешиш.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Бахти закво няма теми от рода на "Проблем с вагината+ снимки" ... много ли мацки ти пишат след като ти видяха хуя ..
    Aйде са серииозно, ако искаш съвети за такива неща, има лекари които смятам че са по-компетентни от група тролове в тийн форум

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Бахти закво няма теми от рода на "Проблем с вагината+ снимки" ... много ли мацки ти пишат след като ти видяха хуя ..
    Aйде са серииозно, ако искаш съвети за такива неща, има лекари които смятам че са по-компетентни от група тролове в тийн форум
    и ти към троловете

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Мисълта ми беше някой да каже дали е проблемно и дали го е имал този проблем !

Мега фен Аватара на Rabalka
    Аз мисля че тва е нормално заштото сам го виждала и при други момчета това.не сам им се заглеждала на всички в пишките чак до тама ама сам виждала такива работи

Мега фен Аватара на solo_
    Аз също видях едно такова на твоя кур.

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз мисля че тва е нормално заштото сам го виждала и при други момчета това.не сам им се заглеждала на всички в пишките чак до тама ама сам виждала такива работи
    Щом експерта по пишки казва че е нормално, значи е така.. През нея са минали повече пишки, отколкото през уролог

Мега фен Аватара на solo_
    Dwyd96 ще съм ти благодарен да кажеш "да, яд ме е че рабарлка си гледа кефа" кажи го... По всичко личи и тази емотикона която си сложил показва колкоте е яд ти сега се сееш лицемерно... А всощност умираш от яд така ли е ?

Умирам от яд единствено, че олекнах с 160 лева за матрица на лаптопа

Повече от фен Аватара на obicham69
    много тъжен ми изглежда виж как е оклюмал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си