.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: МИО

Hybrid View

Голям фен Аватара на Starless
    Пак казвам, че поради липсата на информация за същността и съответно реализацията на дадена специалност, смятам, че масата от кандидат-студенти са супер неориентирани. И въпреки че ти не отговори на въпроса ми, аз ще ти отговоря - желанието ми се базира на интереса към точните науки, както и на обширната сфера, в която предлага развитие една икономическа специалност. Ако имаш късмет след дипломиране можеш да се занимаваш с много различни неща, не е тясно специализирана в една област.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    желанието ми се базира на интереса към точните науки
    Икономическите дисциплини са малко далеч от точните науки (като изключим статистиката и донякъде счетоводството).
    Относно това коя икономическа специалност ще ти осигури най-лесна реализация бих казал Финанси, Бизнес информатика, Менидмънт, Маркетинг... Иначе най-търсени са с Счетоводство и одит.. Но там трябва и малко талант(лично мнение).

Ни като цяло в България сумати икономисти се пръкват всяка година и конкуренцията е огромна..
    Именно заради това не продължих висшето си отново с икономика а избрах инженерна специалност (е имах и желание де)..
    Последно редактирано от Dwyd96 : 02-12-2016 на 08:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си