- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от съвет, помогнете ми моля!
Историята ми е доста дълга но ще се постарая да се обобщя!
Момиче съм на 17 години той е на 18. Имам приятел вече от почти 1 година, нещата са серизони той ми е така да се каже първата истинска любов, дори вече сме правили....... и наисина и двамата много се обичаме. Но се случи нещо тези 3-4 дни което не мога все още да преосмисля и не мога да попитам никой мой пиятел за съвет защото наистина е странно, пишем си с едно момче от известно време нищо интересно общи неща, но последните няколко пътви в които си писахме беше много по различно той се държи по-различно, дори и аз, не ми е безразличен въпреки, че си имам приятел КОЕТО МЕ ПОБЪРКВА, моля ви помогнете ми и ми дайте съвет, той е на 19 не че е от значение (мисля), каза ми че не е безразличен държи се адски мило, загрижен е за мен, знае, че имам приятел, каза ми че и той не разбира какво се случва и че всичко зависи от мен и то наистина зависи от мен, но не мога да реша. (А дори с него се познаваме почти от седмица,нормално ли е да го харесвам?) Първо приятелят ми, който обичам адки много и сега момчето което ми се върти в главата от няколко дни, какво да правя? Кажете ми, защото аз нямам представа.![]()
Последно редактирано от koko1230 : 02-05-2016 на 23:26
Задържаш ги максимално дълго, а през това време се забавляваш я с единия, я с другия.
Не искам да съм като повечето момичета (няма да използвам лоши думи), ако съм с някой ще е само един!
Значи приятеля който обичаш. Иначе ако тръгнеш по друго момче ще излезеш лека.
А като не съм безразлична към другия? Какво да правя??
Ставаш лека.
От тук нататък сама си избери.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ако го обичаше толкова, колкото си мислиш, няма да се объркваш от мисли за момче, което познаваш от една седмица.
като за начало почни да наричаш нещата с истинските им имена. Теб те е срам да кажеш, че си правила секс с човека, с когото си от година, къде си тръгнала след други.
И не, не е нормално който и да било от вас двамата да изпитва чувства след няма и седмица. Жал ме е само за приятелят ти.![]()
Представи си щом знае че имаш приятел и иска да сте заедно какво ще прави ако е с теб?
Може да се влюби в друго момиче докато е с теб нито го знаеш нито нищо само от едно писане и край
Гледай от 2 стола да не останеш земята...