.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Galaxy Unicorns
    Guest

Unhappy Какво да направя?

Така,не искам никой да ме съди за годините. Аз съм на 14 години,а приятелят ми е на 17. Обаче като стане дума,че съм си *ГОВОРИЛА* с някое момче,веднага почва.Сърди се,иска да прекратя да общувам с него. Винаги ми е казвал искрено че ме обича и такива,но се виждаме рядко,понеже той има сериозни проблеми със здравето,а и е от друг град. Искам да ми повярва,че не се ,,зарибявам,, с други момчета,или си харесвам друг.Защото се караме,заради тая ревност от негова страна. Искам просто да го успокоя,а не знам как.. Благодаря

Супер фен Аватара на fanton1
    Няма как. Или търпиш докато не стане още по-зле или късаш с него. Това са варянтите.

Супер фен
    Като не ти вярва,ти няма какво да направиш.Намери си нов сериозен приятел от твоят град.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Или сядаш да поговориш с него и да му обясниш че няма за какво да ревнува или го късаш друг вариант нз

Galaxy Unicorns
    Guest
    Ами Аз му обяснявам и всичко минава. И след няколко дена пак ..

Супер фен
    Значи не те обича достатъчно или се опитва да те направи своя робиня,според мен използва лошото си здравословно състояние,за да те манипулира и да те принуждава да правиш това,което той иска.На твое място още сега щях да му тегля чертата.Се пак нито сте женени нито децата ти реват в къщи при него.
    Последно редактирано от mincheto : 02-08-2016 на 14:01

Повече от фен
    асам на седемнайсе и обичам потни пишоци

Galaxy Unicorns
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Значи не те обича достатъчно или се опитва да те направи своя робиня,според мен използва лошото си здравословно състояние,за да те манипулира и да те принуждава да правиш това,което той иска.На твое място още сега щях да му тегля чертата.Се пак нито сте женени нито децата ти реват в къщи при него.

Ами аз го обичам и не мога е така да го отрежа,сеш се?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Galaxy Unicorns Виж мнението
    Ами аз го обичам и не мога е така да го отрежа,сеш се?
    Искаш да те използва ли?

Galaxy Unicorns
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Искаш да те използва ли?

С какво ме изпозлва,като ме ревнува.. ?
    Наистина го обичам и не мога ей така да прекратя една връзка.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от Galaxy Unicorns Виж мнението
    не мога ей така да прекратя една връзка.
    Айде бе просто казваш, че не го искаш и си готова. Край по въпроса.

Супер фен
    Според мен те манипулира със '' здравните проблеми '' ,които уж има и по този начин те принуждава да правиш каквото той иска.

Galaxy Unicorns
    Guest
    Никога не ми е казвал направи това,защото аз съм болен или нш от този сорт. Не искам да се разделяме..

Супер фен
    Е да ама нали уж ти се сърди за кво ли не и така ти си по някакъв начин принудена да направиш това дето иска той.

Galaxy Unicorns
    Guest
    Сърди ми се само,защото ревнува..

Супер фен
    Ми щом толко ревнува и иска да те контролира,да се премести в твоят град,a ти щом толко го обичаш,може пък ти да се преместиш в неговият .

Виж ся частта с ревноста я има при всяко момче, и аз имах същият проблем..
    Истината, е че докато сте от различни градове е трудно да не те ревнува понеже не сте заедно и се виждате по рядко,
    трябва по някакъв начин да изградиш доверие в него и след време няма да е така, не си мисли, че като хванеш друг
    ще бъде нещо по различно, ако държиш на него се бори и опитвай..Живее само по 1 път.
    Успех.

Galaxy Unicorns
    Guest
    Aми всъщност той другата година ако сме заедно ще се мести в София заради мен ... И дам,знам,че е неизбежно ама ми писна да ми се сърди ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си