- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- що не познавам никой тук
А защо не? Може да е минала в задочна форма. Може да има кой да ѝ помага с детето.
Аз в гимназията имах подобни специални предмети ама си е лаладжийска работа според мен... Обикновено ни караха да вадим някаква информация от интернет. Не ми беше никак интересно.
гимназията и университета са две доста различаващи се величини![]()
Ясно, да. Само казвам, че така и не ме грабна идеята и беше безинтересно 5 години да ме занимават с глупости.
така е, и при нас в момента е тотал бълвоч в 2/3 от програмата, иначе имам точно 3 предмета до момента които ще са ми от полза за бъдещото ми развитие и гледам от тях да извличам максимума, а и като цяло висшето образование е 1/3 университет и 2/3 извън него през тези 4 години![]()
Аз заради това съм щастлива, че смених желанието за специалност. Щото при мен в първия семестър нямаше нещо, което да не ми е от полза занапред. Пак ще видим и нататък, де ама за сега не са ме занимавали с излишни глупости и всичко е било от голяяяяяма важност. Съответно и на практика го виждам после.
Последна година езикова, разчетворена относно бъдещето...Я кажете струва ли си Туризъм и някой ако може да сподели конкретно какво се учи, понеже аз точно защото не знам къде да открия конкретните неща, които се изучават във всяка специалност, не мога да си избера какво и къде.
тежко е
винаги ми е било интересно като какви се реализират хората, които завършват туризъм
не се заяждам, наистина питам
екскурзоводи, ако имат кинти могат и туристическа агенция да си отворят, изобщо всичко, свързано с природни и исторически обекти и забележителности... нищо, което да не можеш да работиш и без това образование.и понеже има едно 70% от случаите, в които не работиш по специалността си, реших да избера нещо, което ме кефи и ми е интересно. но и него не мога да открия. мамка му, как да знам дали искам да уча нещо ако не знам какво се учи конкретно?
![]()
Интересни са предметите.
В България доста от приходите идват именно от туристите.
Не съм задочно. Когато съм на лекции татко и я гледа . Имам и 50% при посещенията както на лекциите , така и на упражненията, но ако имаш учебник можеш да се подготвяш най-добре.
имам около 15 часа да напиша и предам курсова работа, нека Силата бъде с мен
BadAss, ти идваш за малко, отиваш си, после пак идваш. Ама, добре си се завърнал.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Минавай, минамай, за да можем по-старите потребители да си спомним за забравените имена, защото тука напоследък само аутисти се навъдиха.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
харесвам новите по принцип
само ако бяха повече мисля че щеше да е по-яко
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР