Леле, 10 години са минали откакто съм бил влизал и писал нещо, 2006 г. е било..
Направо съм се пенсионирал по вашите критерии.

Правете глупости докато можете, защото после става изключително сложно. Нека не звуча пенсионерски, ама да обичаш когато си по-голям е най-сложното нещо, има толкова много неща, които пречат. Например деца, съпруг на жената, любовник, пари, автомобили, бизнеси... Всичко това е тая каша, която сътворих за 10 години. Направо не знам как стана всичкия тоя буламач. Много ми се иска да разкажа супер резюмирано най-важните моменти, за да се посмея малко, защото ме е налегнала депресия и безизходица. Преди много години, по вашите мерки, почти успях да се оженя. Ама тя пък спеше и с друг и развалихме годежа, междувременно срещнах друга, която много харесах и си допаднахме, ама тя пък имаше винаги и любовници и не стигнахме до нищо заедно, освен, че роди и се ожени за друг. После пък срещнах трета, с която станахме приятели, но сега съм влюбен в нея, но тя има мъж и бизнес с него и няма как нищо да стане и т.н.

Така, че правете глуости докато може да ви се размине лесно с една смяна на телефона. После става страшно

Бих се радвал ей така на хранилка и съчувствие.