Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
Защо се е напълнило с толкова тролове? И защо мислите, че не е възможно да харесва момичета? Нейните въпроси дори не са свързани с нейната сексуална ориентация, а как да подходи с момичето, което харесва...
Няма нищо лошо, неморално, нехристиянско и т.н. в това да харесваш хора от твоя пол.
По конкретния казус - отчитайки средата в България, вероятно е по-добре първо да установиш каква е нагласата на твоята приятелка към ЛГБТ. Ако е положителна, може да й споделиш в подходящ момент каква е твоята сексуална ориентация. По-късно, в зависимост от това как са протекли първите две събития и ако смяташ, че и тя може да има нещо към теб, намекни й за чувствата ти. При всички положения това е един много деликатен въпрос, защото ако ти имаш чувства към нея, а тя не ти отвръща, може да развалите приятелството си.
Ако си в малък град, най-вероятно хората рано или късно ще разберат, че си падаш по момичета. Сексуалната ориентация е част от личния живот, но за мен това не е нещо, което трябва да се крие. Аз съм бисексуална, не се крия и не ме е срам, но не го споменавам непрекъснато и пред всеки. Ако е тема на разговор, може да го вмъкна и това е. Приятелите ми са наясно със сексуалната ми ориентация, постоянно се шегуваме с това и за мен това е нормалният начин да протичат нещата.
Ако имаш нужда от подкрепа или запознанства с ЛГБТ, може да се присъединиш към някоя от множеството групи във Фейсбук.
Много ти благодаря за съветите. От полза са ми.