.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Как да разсмея момичето?

Аз съм на 17 години и не съм сигорен дали знам как да разсмея момиче!
    От скоро се виждам с едно момиче което много харесвам и искам да покажа, че съм забавен но нямам представа как. Искам да я разсмивам всеки път когато се видиме с нея но незнам по какъв начин, за да ме хареса. Трябва ли да разбера какво може да я разсмее или нещо друго защото специално за нея е адски сложно да се разбере опитах и не успях. Някакви идеи? Всякакви съвети ще са полезни.
    Благодаря за вниманието.
    Последно редактирано от Объркан : 02-07-2016 на 07:20

Супер фен
    Подпитай приятелките и.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Объркан Виж мнението
    специално за нея е адски сложно да се разбере опитах и не успях.
    Наблюдавай на какви шеги на другите се смее.

Недей да питаш приятелките й! Ако са й наистина добри приятелки, ще й кажат и ще попаднеш в неприятна ситуация.

Въпросът е, че аз нейните приятели не ги познавам и да те са й наистина добри и ще й кажат. Аз само нея познавам защото я срещнах и просто я заговорих защото ми хареса и така. Ние само двамата сме излизали заедно обаче и ми е много трудно и темата да намирам защото е още началото наскоро прояви повече интерен към мен. И започнахме да излизаме. Специално аз съм забавен но става май само по естествен начин и накой път просто не се усещам и изпускам момента да съм забавняк...

anonymous990763
    Guest
    аз съм забавен но става май само по естествен начин
    То ако е по неестествен начин, нямаше да е забавно.
    Ако те харесва, ще се смее на повечето ти глупости, каквито и да са те, но гледай, да не са прекалено прости.

... да така е обаче аз съм някъв скуван и просто всичко ми излита от главата и започвам да мисля по 7 пъти преди да кажа нещо което не трябва да е така. Въпросът е на какъв вид хумор да се облегна като изтърканите лафчета като бащати крадец ли е защото е откраднал звезди за очите ти или както и да се казва или тъпи вицове или черен хумор незнам или като каже нещо и аз да го направя смешно по тъп начин незнам?

anonymous990763
    Guest
    ... бащати крадец ли е защото е откраднал звезди за очите ти или както и да се казва
    С това няма да отидеш много надалеч.

Казах ти вече. Наблюдавай тя на какви вицове се смее. Всеки има различен вкус. И не е казано, че трябва да са вицове. На мен даже не би ми харесало. По-скоро като закачки в разговора.

Е това е закачките обаче аз явно съм толкова скуван, че нито мога да създам или да усетя незнам :/

Аз съм на 17 години и не съм сигорен дали знам как да разсмея момиче!
    само тва беше достатъчно да ме откаже да чета нататък

anonymous990763
    Guest
    Е това е закачките обаче аз явно съм толкова скован, че нито мога да създам или да усетя незнам :/
    Просто си напрегнат ,защото се притесняваш да не се изложиш. Не мисли, че тя не е напрегната.
    Трябва да се отпуснете.

кви са тия напрежения чудеса, все едно кой знае кво се случва, тва са некви на по 13-14

излизаш, държиш се отпуснато и мъжки и тва е, той не знаел как да я разсмее, шса гръмна

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    кви са тия напрежения чудеса, все едно кой знае кво се случва, тва са некви на по 13-14
    Не го ли виждаш, какъв е стреснат.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    да, все едно като излиза с нея ше прави сделка за 500 милиона

Е сега знае ли се не се ли знае не съм казал как се държа когато съм с нея ами, че немога да разбера как да я разсмея...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Виждам и как се хилиш на всеки негов пост, което показва, че има шанс с теб.
    Тъкмо да спреш да ме преследваш.

Не си забавен.

Според мен просто ми се подиграват обаче аз съм don't give a fu и се смея... на моята глупост
    Best pick up line ever:

Stare at her vaginal area until she notices/says something.
    Then, look her dead in the eyes and simply ask, "Are you gonna eat that?"
    Последно редактирано от Объркан : 02-07-2016 на 11:18

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Виждам и как се хилиш на всеки негов пост, което показва, че има шанс с теб.
    Никога не преувеличавай силата на емотиконите!

Супер фен Аватара на BadAss
    това което мога да ти кажа аз е че самия факт че се чудиш дали си забавен е достатъчно показателен че си голям сухар.. или си забавен и умееш разсмиваш всички хора от компанията или не.. сори

Аз успявам винаги да разсмея компанията обаче нея не успявам нещо не се получава още опитвам... и не съм сухар повярвай обаче не съм сигурен как да я разсмея защото не успявам и се стреснах, че може да не съм толкова забавен, че да разсмея момиче!

Супер фен
    Може би не те харесва и за това не се смее на шегите ти.
    Помислил ли се за тоя вариянт?

Мислил съм обаче знам едно, че не е мазохист и няма да си направи труда да се среща с някой който не харесва и мисля, че няма такива хора а ако го прави защото я е жал явно я е толкова жал, че да ми обръща толкова внимание...

Супер фен
    Просто намери начин да я заговориш и то насаме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си