- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забавен ли съм?
Аз съм на 17 години и не съм сигорен дали знам как да разсмея момиче!
От скоро се виждам с едно момиче което много харесвам и искам да покажа, че съм забавен но нямам представа как. Искам да я разсмивам всеки път когато се видиме с нея но незнам по какъв начин, за да ме хареса. Трябва ли да разбера какво може да я разсмее или нещо друго защото специално за нея е адски сложно да се разбере опитах и не успях. Някакви идеи? Всякакви съвети ще са полезни.
Благодаря за вниманието.
Последно редактирано от Объркан : 02-07-2016 на 07:20
Подпитай приятелките и.
Въпросът е, че аз нейните приятели не ги познавам и да те са й наистина добри и ще й кажат. Аз само нея познавам защото я срещнах и просто я заговорих защото ми хареса и така. Ние само двамата сме излизали заедно обаче и ми е много трудно и темата да намирам защото е още началото наскоро прояви повече интерен към мен. И започнахме да излизаме. Специално аз съм забавен но става май само по естествен начин и накой път просто не се усещам и изпускам момента да съм забавняк...
... да така е обаче аз съм някъв скувани просто всичко ми излита от главата и започвам да мисля по 7 пъти преди да кажа нещо което не трябва да е така. Въпросът е на какъв вид хумор да се облегна като изтърканите лафчета като бащати крадец ли е защото е откраднал звезди за очите ти или както и да се казва или тъпи вицове или черен хумор незнам или като каже нещо и аз да го направя смешно по тъп начин незнам?
Е това е закачките обаче аз явно съм толкова скуван, че нито мога да създам или да усетя незнам :/
Оке![]()
кви са тия напрежения чудеса, все едно кой знае кво се случва, тва са некви на по 13-14
излизаш, държиш се отпуснато и мъжки и тва е, той не знаел как да я разсмее, шса гръмна
Е сега знае ли се не се ли знаене съм казал как се държа когато съм с нея ами, че немога да разбера как да я разсмея...
Според мен просто ми се подиграват обаче аз съм don't give a fu и се смея... на моята глупост
Best pick up line ever:
Stare at her vaginal area until she notices/says something.
Then, look her dead in the eyes and simply ask, "Are you gonna eat that?"![]()
Последно редактирано от Объркан : 02-07-2016 на 11:18
това което мога да ти кажа аз е че самия факт че се чудиш дали си забавен е достатъчно показателен че си голям сухар.. или си забавен и умееш разсмиваш всички хора от компанията или не.. сори
Аз успявам винаги да разсмея компанията обаче нея не успявам нещо не се получава още опитвам... и не съм сухар повярвай обаче не съм сигурен как да я разсмея защото не успявам и се стреснах, че може да не съм толкова забавен, че да разсмея момиче!
Може би не те харесва и за това не се смее на шегите ти.
Помислил ли се за тоя вариянт?
Мислил съм обаче знам едно, че не е мазохист и няма да си направи труда да се среща с някой който не харесва и мисля, че няма такива хора а ако го прави защото я е жал явно я е толкова жал, че да ми обръща толкова внимание...
Просто намери начин да я заговориш и то насаме.