С риск да "обидя" някои мили съфорумници, реших да публикувам тази тема, но честно казано съм се начела на коментари, които просто плачат за обяснение. Честно казано влизам тук само като ми е ужасно скучно и в 90% от случаите се отчайвам толкова много, че просто ми идва така да си ударя главата в стената, че тя да излезе от другата страна.
Както и да е, да не се отплесвам. Тази тема е отговор на често задавания въпрос защо момичетата са се "превърнали в "курви, търсещи само пари и секс"". Нека ви просветля малко.
Първо място заема според мен темата за чалгата. Да, някои от вас ще почнат да се оплакват "ама то няма значение", "ам аз слушам чалга и съм свестен". Глупости. Нима не виждате колко много деградира младежта? То не са чалготеки, топирани коси, тонове грим, къси роклички, обръснати глави, напомпани батки, които не могат собственото си име да напишат, пък камо ли да седнат да прочетат една книга. ДА, хората са необразовани и това ги прави супер податливи на лоши влияния, особено в малките градове и села, където всички се познават и ако си различен от "стадото" те пребиват и те правят за смях.
От друга страна според мен стои поговорката - "каквото се повикало, такова се обадило". Нима може да очаквате, че някакъв пикльо, който по цял ден си седи вкъщи и троли в някакъв тъп сайт и си няма друга работа, освен да пише "искаш ли да те чукам?" или "еби се в гъза" ще може да намери свястно момиче (за вас, многоуважаеми съфорумници, говоря). Има свестни момичета. Има. Просто не се занимават с дебили като вас. Вместо да се оплаквате, вземете се стегнете и направете нещо по въпроса.
Надявам се, че поне някой ще види смисъла в думите ми. Ако не, ви пожелавам приятен живот, в който седите и мастурбирате 24/7, докато мама ви пере чорапите в съседната стая.