- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща за едно дърто дете
И така, бях писал преди известно време, че не съм излизал на среща от години буквално, няколко коментара ме решиха да променя и за мое щастие срещнах едно момиче наскоро. Имаше искра между нас от първия момент и дори бавното ми мозъче загря за това. Сега си пишем (не знам защо вообще продължава да ми отговоря като не успявам да измисля нищо умно да си говорим,но..) и логично ще излезем. Това е страхотно начало, но мозъкът ми се претоварва от някой мисли, а именно как би трябвало да протече срещата ни. Както казах, излизах за последно преди доста време, бях нескопосан, глуповат и срамежлив на срещите, но бях малък и някак си когато си на 15-20 и излизаш с връстничка е нормално разговорите ви да са по-детински (да не се обидят по-младите от мен) и сега когато вече съм така влязал в уж една по-сериозна възраст и ще изляза с човек на моята възраст (че дори и по-голяма) ми е малко странно и сковано, защото не искам да изглеждам като пълен малоумник и така да се каже искам да изглеждам по-сериозно. Да не говорим, че като излизах аз по-срещи бяхме на възраст в която си беше нормално за целувка да чакаш 2-3 срещи, да не говорим за друго, пък сега вече...Да не говорим, че не знам как ще протече всичко, ако я поканя и в нас, защото от скоро ми се наложи да се върна и стана майна отново и да живея с нашите.
Общо взето едно пораснало момченце има нужда от съвет как да се впише в съвременния живот на един в средата на двайсете човечец.
Последно редактирано от TUBORGer : 02-06-2016 на 17:20
Как срещна момичето?
Излязох с приятели и тя от компанията на една приятелка която беше с нас.
Софийско чадо бях за известно време, но не е най-важното в историята..
не го мисли толкова, разговорът ще си върви от само себе си. не знам на колко години сте, но всяка awkward silence може да се наруши с филми и музика, защото всеки слуша музика и гледа филми, нали?теми бол, от една преминавате в друга, има толкова много за говорене когато не познаваш човека отсреща. Бъди с нагласата, че всичко ще е точно и нещата ще се получат. Успех!
![]()
Аз не се и тревожа толкова за срещата, а какво би трябвало да последва след неяПримерно какво следва ако се целунем, колко време трябва да продължи, защото всеки път прекалявам и не знам какво трябва да последва...се разходим на усамотено място, да я поканя в нас...не искам да прибързвам и да ме помисли за натегач който иска да я вкара в леглото само, но и не искам да изгуби интерес и да ме помисли за смотаняк...
Няма да те помисли за смотаняк ако не я поканиш у вас на първата среща... Може и да съм с остарели виждания, но не ми харесва идеята да спя с някого (даже и само на гости да му ида, ако още има такива опции) на първа среща. Целувката е достатъчна. То момичето ако иска още ще си покаже, не бъде ненаситен.Ще усетиш на момента дали трябва да минаваш към следващата стъпка.
Дам, но пък не споменах, че въпросната вечер като се запознахме се разгорещихме малко, не се целунахме, но така да се каже бяхме близко, позволих си да я целувам по врата, ама бях пил и ми беше спокойноСега обаче ще ми проличи колко съм скован..
ако ти е комфортно в компанията ѝ ще се разчупиш бързо, виждали сте се все пак, не ви е точно първата среща, а първото излизане насаме.![]()
Благодаря за съветите, надявам се, че ще се справя...че е рядкост красиво момиче да изпитва симпатии към мен![]()
за нищо, дано са били полезни. И престанете всички с тези самосъжаляваници, че е рядкост да ви хареса някой, по-добре да ви харесват малко хора, но да има защо, а и да си струват!![]()
Така като го мислиш ще се притесниш и няма да можеш нищо да кажеш
Спокойно и разговорът ще си потръгне от само себе си
Нз какво толкова се притеснявате да говорите с нас не ядеме хора :д
Последно редактирано от baby_baby : 02-10-2016 на 13:02
Така и все пак не е нормално да се подигравате на момичето защото по-големи от вас олигофрени не познавам... Та, baby_baby прочети:
Когато имаме да сравняваме например майката на inewton е по-голяма курва от моята майка - тогава слагаме тире а когато имаме да кажем например аз ходя по курви тогава не слагаме тире
И нищо забавно не видях... Бях нацупен когато отворих темата и нацупен си останах...
Няколко примера:
Майката на Indistinct е по-голяма курва от тази на inewton (сравняваме майката на Indistinct с тази на inewton и за това слагаме тире [коя е по-голяма едиси ква си от другата] )
Майката на inewton ходи по мъже (няма сравнение и не слагаме тире)
Майката на inewton ходи с по-възрастни мъже (имаме сравнение между млади и възрастни и слагаме тире)
Това е от мен
дано съм бил полезен
Извинявам се за примерите но само те ми хрумнахащот съм готин
Последно редактирано от solo_ : 02-10-2016 на 12:31
Коолко си забавен и интересен. Репертоара сам ли си го правиш? По-добре не ни отговаряй, никой не го вълнува де. Не разваляй темата с глупостите си. Аз обяснявах на милото момиче по-горе, че проблема не е в говоренето, а в разчитането на действията на момичето което ни пречи да преценим какви действия да вземем. Но очевидно целта ти не е да пишеш по темата, ами да пишеш просто нещо, което да даде смисъл в тъжния ти живот.
>>DjBelev<<