аз и мама правим свирки за пари и танцуваме докато ни чукат и задоволяваме много на веднъж ако има желаещи нека да ни чукат и да си правим деня светъл
Ти си едно бездарно и деградирало същество, без капка себеуважение и срам.... Жал ме е за теб...
Видя ли колко бързо изгоних фалшификата ?
-Убии враговете като минеш на тяхна страха хихихихи
бях почнал да мисля че фейка е твой и просто обичаш да се обиждаш така![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
тва е супер идея
трябва да направя злия пешо![]()
има 63 комбинации за такъв никнейм така че не се притеснявам че някой може да ми ги заеме всичките скоро![]()
Тъкмо се разочаровах, че и ти си фейк и се почувствах наивна и заблудена, и след това прочетох надолу... Страхотна тактика, дано да проработи, че само за един ден ми писнаха тези олигота на всяка крачка... Виждам ва двойно
Непрекъснато доказваш колко тъпо и нелепо същество си и не мога да разбера не се ли виждаш сам какъв си и изобщо осъзна ли ква простотия си написал тука
Просто сам доказа, че си най-жалкото същество тука
И всички освен Грозния и Dwyd96 дето го поддържате това нелепо жалко същество можете да си ебете майката
Щото вие също косвено сте причина форумът да е пълна пародия
много омраза таиш в себе си![]()
препоръчвам йога ;]
Ти уж си от старите, ама като гледам не те ебе за форума
не се напрягай брат даже помага на форума виж че живна малко
без адаша ти всичко беше умряло
Не смятам повече да ти коментирам неуместните и лишени от всякаква логика изказвания
по-зле си от соло
соло понякога е интересен а ти пишеш само едно и също
можеш да се опиташ да си малко креативен поне така няма да разваляш форума докато се опитваш да го оправиш![]()
Няма как иначе бе тъп ли си