- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Блогът а solo_
И аз си имах блог.
========
23:44 *
7.2.2016г *
========
Лягам да спя, че утре рано, рано съм на училище.![]()
Кажи на госпожата ти по математика да ти обясни отново квадратните уравнения. Имаш сериозни пропуски.
ква беше сатанинската магия с която затворихме миро в неговата тема или "обител"? хайде да направим същото с соло
тва ми изкара акъла щото досега учих математика та
гледам датите в съобщението по-горе и се шашкам и се питам що соло пише математически уравнения и ми отне секунда да загрея че са някви дати просто мозъка ми вижда друго
и после ти споменаваш математика без ясна връзка с контекста
ей някой ден ще полудея и вие ще сте причината![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
аааа
ама ти да не си 8ми клас чадо мое
квадратните уравнения се учеха някъде там
Забравих да кажа:
Днес станах в 6:00 за да тръгна към училището (първя смяна съм) стигнах и в стаята ме посрещнаха едни селски мутри с празни погледиУчителите също бяха с празни погледи абе... Шапшалия, пълна Шапшалия... Голямото междучасие ядох и прах като луд... Гърдите ми станаха огромни, а пишката ми се смали... После след училище реших да отида в един фр в Созопол , хванах рейса и в рейса бяха Румен бомбата, и Васил от харманите имаше и други ученици... И всички те ме биеха, скъсаха ми гащите и ми дърпаха пишката и си смееха...
И ми надраскаха пишката с фолмастер и ми татуираха дупето, дърпаха ми грамадните цици и те се люлееха наляво и на дясно
![]()
имаше и Трисексуални хора в рейса както и с всички правех индивидуална сексуалност, те ме направха още по-голям гей от колкото бях и им лапах имаше и момичета които пикаеха върху мен...
Дайте съвет:
Ако се самоубия - вие оставате без Мишеловски Бог, следователно ще умрете...
Ако продължа - вие загивате погребани под величествеността на solo_
аз съм тъп шизофреник
на четвърт векстар съм
Ти solo- и оня с профилна като ким чен ун сте ми любимите потребители