solo_ (оригинала)
sоlo_ (двойника)
Не знам, но и двамата имате напредък в писането. Така се стараете да надминете другия по правопис.
Първоначално написано от Indistinct Не знам, но и двамата имате напредък в писането. Така се стараете да надминете другия по правопис. Друг път Оригинала винаги ще си остане неграмотник
Първоначално написано от Dwyd96 Друг път Оригинала винаги ще си остане неграмотник Не виждаш ли как се старае? Като видя, че има конкуренция, реши да се потруди.
Първоначално написано от Indistinct Не виждаш ли как се старае? Като видя, че има конкуренция, реши да се потруди. Той и да иска НЕ може да бъде като мен Аз го причикувам по АБСОЛЮТНО всички параграфи!
Първоначално написано от solo_ Той и да иска НЕ може да бъде като мен Аз го ПРИЧИКУВАМ по АБСОЛЮТНО всички параграфи! ДОТУК СЪС СТАРАНИЕТО
Първоначално написано от Dwyd96 ДОТУК СЪС СТАРАНИЕТО Писах ти на другия профил... ПП: Искам да ти лапам!
Първоначално написано от solo_ Писах ти на другия профил... ПП: Искам да ти лапам! Вярно, съдържанието е.. Но забележи правилната пунктуация.
Първоначално написано от solo_ ПП: Искам да ти лапам! С желанието ще си останеш.
Първоначално написано от Dwyd96 ДОТУК СЪС СТАРАНИЕТО Аз сам рабалка
Правила