solo_ (оригинала)
sоlo_ (двойника)
Първоначално написано от Dwyd96 Ако модераторите ми пишат заради параноята ти, щи направя братче или сестриче. То няма да ти пишат, а ще дествуват! -Нали си по-социялен от мен? Защо пак си тук ?
Първоначално написано от solo_ То няма да ти пишат, а ще дествуват! -Нали си по-социялен от мен? Защо пак си тук ? Кога пък съм ти казвал че съм по-социален? Честно вземи се лекувай....
Първоначално написано от Dwyd96 Кога пък съм ти казвал че съм по-социален? Честно вземи се лекувай.... Не си ли ? И ти ли си анти ??? Нали щото казваш че съм нямал живот и такива...
Първоначално написано от solo_ Не си ли ? И ти ли си анти ??? Нали щото казваш че съм нямал живот и такива... Тва ти го казваше на мен... Помниш колкото риба с умствена изостаналост.
Първоначално написано от Dwyd96 Тва ти го казваше на мен... Помниш колкото риба с умствена изостаналост. Ама си или не ? ако не - welcome in our club with solo_ , indistinct and inewton
Първоначално написано от solo_ Ама си или не ? ако не - welcome in our club with solo_ , indistinct and inewton Не бих се определил като антисоциален.. Но пък в същото време, не комуникирам с който и да е.
Първоначално написано от Dwyd96 Не бих се определил като антисоциален.. Но пък в същото време, не комуникирам с който и да е. Аз също не бих се определил така... ама съм аре как се кааш ?
Правила