Цитирай Първоначално написано от Kiril123 Виж мнението
Здравейте, имам 1 доста гаден проблем... Вече направихме 4 месеца и много добре се разбираме и досега не съм и говорил за интимност и секс. Но реших, че искам да правим секс и и го казах... отношенията ни не се промениха, но тя иска да минат поне 9 месеца за да може да се осмели да го направи. Това означава, че трябва да чакам още 5 месеца.. Молбата ми е да ми помогнете за да мога да я накарам да размисли и да мога да я накарам да го направил поне след 1 месец или 2. Казва ми, че все още не е готова и я разбирам, но не мисля, че трябва да чакам още 5 месеца за да може тя да е готова. Мисля, че в 1 такава връзка момичето е готово след около 5-6 месеца, а не цели 9
Най-бързо ще стане ако я зарежеш и си намериш друга, с която да правиш секс, а не да вървиш по гъза на тая N месеца . Искаш ли да се хванем на бас, че и след 9 месеца, пак няма да е готова ? Тя си въобразява, че ще те изнудва до безкрай с тоя секс (по-скоро липсата му) - не бъди шаран пич ! Намери си друга - това е най-прекият път до това да правиш секс. Успех !
Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
продължавам да не разбирам какъв е проблемът със секса, като е съвсем нормално и естествено нещо за една връзка, тя си е фиксирала 9 месеца ли кво ? Ебати смеха
И аз не мога да го разбера - защо създават връзки, като не са готови да правят секс!?
Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Това, че ако я обичаш, ще чакаш, са малко преувеличени работи. Малките пикли използват това, защото изпитват страх и срам от секса като цяло. "Е, сега ако е кретен? Наркоман? Ако ми направи бебе? Ако боли?" Айде моля, да обичаш, да чакаш ама колко да чакаш и да те правят на маймуна? Вестник ли ш си четете?! Ти винаги можеш да кажеш "Ако ме обичаш, ще ми пуснеш!" по нейната логика.
Браво на tori - дълбок поклон !