.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Barby_Girl
    Guest

Unhappy Харесвам ужасно много едно момче...

Здравейте,
    До преди три седмици харесвах момче от по-горният клас.Близо две седмици харесвам друго момче пак от по-горният клас само,че е "б".Всеки понеделник караме ФВС с неговия клас.Три дена му търсих фейса,но най-накрая го намерих.След една седмица ми прие поканата,и се зарадвах.Реших,че ще си пишем,че ще се опознаем..да ама не.Всеки път като му пиша,той само го seen-ва..От момчето,което преди харесвах разбрах как му е прякора/Барби/.Та му казах/на момчето,което харесвам/ "Барби...искам да знаеш,че те харесвам...".Помислих си,че поне сега ще каже нещо,но не...само seen.../Казах му го по прякор,защото ми се стори малко странно да му кажа по име,тей като се казва Иван,а аз Ивана./Е..Ако някой може да помогне,ще се радвам.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barby_Girl Виж мнението
    разбрах как му е прякора/Барби/.Та му казах/на момчето,което харесвам/ "Барби...искам да знаеш,че те харесвам...".
    Да знаеш, искрено се надявам да си трол. Иначе много си го закъсала.
    Ако случайно не си трол, нямаш никакъв шанс с момчето. Намери друг и не го крийпвай.

Индистинкт, на колко години си? Добри съвети даваш

Мега фен Аватара на baby_baby
    "Барби" явно може да са те излъгали за прякора му

Сиг не иска да си пише с теб и за това само го чете остави го не се занимавай ако иска да ти пише ще го направи

Слагаш край на мисия "Барби" и започваш да работиш по "Пепеляшка" !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Супер фен
    По-добре не се занимавай с него може би го чете и те обсъждат с неговите дружки , и ти се присмиват,a e ясно,че не те харесва или пък ,ако прояви внезапен интерес към теб означава,че иска просото да си поиграе с теб и да те използва,за да се позабавлява с теб в леглото и после да се хвали пред приятелите си -келешчета какъв '' добър мъж е той. ''

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    [b],ако прояви внезапен интерес към теб означава,че иска просото да си поиграе с теб и да те използва,за да се позабавлява с теб в леглото и после да се хвали пред приятелите си
    Прякор Барби не се получава с чукане на женски

за да му е прякорът барби, значи е педераст

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    за да му е прякорът барби, значи е педераст
    Бисексуален,моля!Бъди културен и отворен за "различните" !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Повече от фен
    Аз съм педал

Повече от фен
    Викайте ми барби

Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Бисексуален,моля!Бъди културен и отворен за "различните" !
    педераст е една красива и звучна дума

Повече от фен Аватара на Blockhead
    Цитирай Първоначално написано от Barby_Girl Виж мнението
    Здравейте,
    До преди три седмици харесвах момче от по-горният клас.Близо две седмици харесвам друго момче пак от по-горният клас само,че е "б".Всеки понеделник караме ФВС с неговия клас.Три дена му търсих фейса,но най-накрая го намерих.След една седмица ми прие поканата,и се зарадвах.Реших,че ще си пишем,че ще се опознаем..да ама не.Всеки път като му пиша,той само го seen-ва..От момчето,което преди харесвах разбрах как му е прякора/Барби/.Та му казах/на момчето,което харесвам/ "Барби...искам да знаеш,че те харесвам...".Помислих си,че поне сега ще каже нещо,но не...само seen.../Казах му го по прякор,защото ми се стори малко странно да му кажа по име,тей като се казва Иван,а аз Ивана./Е..Ако някой може да помогне,ще се радвам.
    Хора, които са с едно и също име (мъжката и женската версия), не могат да станат гаджета никога. Мислех, че това го знае всеки.
    КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rehonoscy Виж мнението
    Индистинкт, на колко години си? Добри съвети даваш
    16.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си