- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам ужасно много едно момче...
Здравейте,
До преди три седмици харесвах момче от по-горният клас.Близо две седмици харесвам друго момче пак от по-горният клас само,че е "б".Всеки понеделник караме ФВС с неговия клас.Три дена му търсих фейса,но най-накрая го намерих.След една седмица ми прие поканата,и се зарадвах.Реших,че ще си пишем,че ще се опознаем..да ама не.Всеки път като му пиша,той само го seen-ва..От момчето,което преди харесвах разбрах как му е прякора/Барби/.Та му казах/на момчето,което харесвам/ "Барби...искам да знаеш,че те харесвам...".Помислих си,че поне сега ще каже нещо,но не...само seen.../Казах му го по прякор,защото ми се стори малко странно да му кажа по име,тей като се казва Иван,а аз Ивана./Е..Ако някой може да помогне,ще се радвам.![]()
"Барби"явно може да са те излъгали за прякора му
Сиг не иска да си пише с теб и за това само го чете остави го не се занимавай ако иска да ти пише ще го направи
Слагаш край на мисия "Барби" и започваш да работиш по "Пепеляшка" !![]()
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
По-добре не се занимавай с него може би го чете и те обсъждат с неговите дружки , и ти се присмиват,a e ясно,че не те харесва или пък ,ако прояви внезапен интерес към теб означава,че иска просото да си поиграе с теб и да те използва,за да се позабавлява с теб в леглото и после да се хвали пред приятелите си -келешчета какъв '' добър мъж е той. ''
Аз съм педал
Викайте ми барби