- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да ми вярва, че съм девствен?
Здравейте!
Първо искам да ви кажа, че българският ми не е много добър, защото не бях живял във България дълго време...
Така от почти година и половина ходя с момиче. Имаме връзка от разстояние и така..
Преди приятелката ми ме попита дали съм имал friend, но само че момиче, аз казах, че имал съм и бяхме много добри friends.
И преди бях писал на това момиче дали е вкъщи, защото ние играехме компютърни игри постоянно. И приятелката ми мисли, че съм правил секс с онова момиче, и аз и казвам, че не съм правил секс с никоя, и че съм девствен казах и, но приятелката ми пак не ми вярва, а аз съм свестно момче и не лъжа! Като правя нещо го признавам! И така... Преди малко приятелката ми писа на лято, когато се върна в България каза ми, че няма да я пипам с пръст дори, но защо приятелката ми не ми вярва аз съм честно момче, казвам и, че съм девствен и наистина е така, но приятелката ми не ми вярва.
Какви са вашите съвети? Какво мога да направя? Моля помогнете ми!![]()
Кажи дали е индиика (каква раса е) , за да знам какви съвети да давам.
Симпатягите са едно към едно - https://www.youtube.com/watch?v=IaZ07L2xdRA
Аз не слушам чалга!
(само Фики и Азис)
музикален поздрав https://www.youtube.com/watch?v=Cft4hKUzKug
Те много държат на девствеността и за това така...
Продължавай и тя ще ти повярва, няма начин да не ти повярва.
Преди малко приятелката ми каза, че няма да правим "хубавите работи". А сега какво? Как мога да я накарам?
би ли дефинирал понятието "връзка от разстояние"? щото всеки трезво мислещ човек значе че такова животно няма (не говорим за временна раздяла поради обстоятелства)
Защо не ти вярва?Явно преди си сгафил в нещо та да не ти вярва....
Няма как да ѝ го докажеш ако не ти вярва сама... Може би когато стигнете до този момент ще то проличи, че си новак в областта и нямаш опит, но пък ако не ти вярва преди това как да стигнете до там... Това си е неин проблем принципно, че ти няма доверие, нека пита бившата ти приятелка и се убеди, че не я лъжеш.
Мисля, че темата е тролска. Как можахте да се хванете?
Веднъж загубиш ли доверието на някога ...след това е много трудно,почти невъзможно да си го върнеш,a и дори да си го върнеш,никога няма да е както преди.