Първоначално написано от
Encheto
Здравейте, аз съм на 19 години и с моя приятел доста пъти сме правили анален секс. Като се замислих напоследък аз го правя само защото на него му харесва, на мен не ми харесва. Не знам за вас но на мен винаги ми е било пълно мъчение. Първо: почистването, аз мразя клизми, отвратително е! Не стига че е отвратително а и не винаги се почиства добре нищо че сигурно 8 пъти си "минал през клизмата" Второ: Боли! Все още мисля че от там трябва да излизат неща, не да се вкарват. Трето: никакво удоволствие. Единственото нещо което усещам от цялата работа е как влиза по навътре и излиза, това е!
А Допълнителен минус - и когато клизмата и диетата през която сме минали се провалят и изцапаш положението. Потъваш в дън земя, а момчето се гнуси.
Момчета обяснете ми кво толкова ви харесва в това. Знаете какво излиза от там, знаете що за микроби има вътре и знаете за повечето от нас кво мъчение е! Защо го правите? Продължавам да си мисля че аналния секс е за някои които си падат по садо мазото.
Въпросче към момичетата. И вие ли мислите като мене, ако не кажете какво мислите вие за аналния секс, кажете какво ви харесва и колко често го практикувате.
Извинете знам че имам доста правописни и граматични грешки, но ще ме прощавате. Просто бързам Мерси за отговорите и мненията.