И така, отскоро излизам с едно прекрасно момиче. Да, чудесата се случват. Излизаме от скоро но усещам, че наближава момента и за друго...Въпроса е, че през деня е на лекции, аз на работа и ни остава вечерта...Проблема е, че тя живее още с техните и аз с нашите...Срещата с родителите изглежда неизбежна, ако искаме да се случи нещо скоро и това малко ме притеснява. Чудя се как да я поканя в нас, но всичко да стане по-тихомълком, защото не искам нашите да разбират, че излизаме, тъй като доста негативни неща ми се случиха последно време и ще ми надуят главата и ще ми се подхилкват, че ето тръгна работата, жена си намерих, а с момичето още сме в начален стадии и не искам да бързаме. Та, въпроса ми е как вие каните гаджетата или срещите си у вас, когато сте живели или живеете с родителите си? Апартаменто не е голям, нашите са едни тв-мани и висят до 2 в хола и не знам как да я поканя в нас. Беше ми лесно преди, защото от доста млад живеех сам, но сега когато ми се наложи да живея с тях отново, не знам какво да правя... Така че кажете си, ще ми е интересно и па зема да измисля как да стане...