- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми е...била курва
Последно редактирано от solo_ : 02-20-2016 на 00:37
solo няма смисъл да се занимаваш с тоя не виждаш ли ,че е някъв идиот сигурно е някво лапе на 12 години ;д май го хвана яд дето се скарах с rabalka ;д той и има мерак от там е почнал да се заяжда ;д може би ;д
rimisark иди се гръмни,че ми писна да пишеш постоянно да се самоубием и смърт за нас,
и не знам си още какво хайде майната типиши си колкото искаш никой няма да те отразява вече,такова нищо като теб не трябва да се взима под внимание
![]()
![]()
![]()
да прав си .. но за мен тя е лесна,аз обичам нещата да са по трудни,така ми е по интересно,а не като нейния начин на живот ..просто лесното не ми е интересно ;д друго си е като има по голяма тръпка .. сещаш се ;д
знам, знам...
За разлика от другите, аз знам много неща!
-Това сега е отделен въпрос...
Важното е че не трябва да се обръща внимание на уроди като rabalka и тоя горе... дет иска да се самоубиеш![]()
Последно редактирано от solo_ : 02-20-2016 на 11:26
ей kaRamella, помниш ли как ми каза че съм тънкопишкоСмях се
защото не съм тънкопишко!
Ако искаш можем да луднем някой ден ? Ама не знам от къде си- обвързана ли си - не си ли ?
едва ли ще имам възможност да приключенстваме заедно, защото ти си твърде красива че да нямаш приятел
сигурно утрепка като мен ти е на последен план, да же може би хич...![]()
Последно редактирано от solo_ : 02-20-2016 на 19:34
Курва е, дим без огън няма.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Някои от вас бяха прави - тя е една нещастна долна курвичка и на всичкото отгоре се е уговорила с един мой добър "приятел" да се......
нямам това предвид, нормално е някой ако ти пише и те сваля, но не те кефи, да се бъзикаш с него или да го отрежеш брутално, за да се разкара.говорех за случаите, в които открито се сваляш с няколко човечета наведнъж, още повече, когато по същото време си имаш и приятел, защото такива хора познавам. а това просто да отговаряш на тези, които ти пишат, си е напълно в реда на нещата. има чатове и чатове.
![]()