.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от rimisark Виж мнението
    абе solo ти си много смешен и измислен, смърт за тебе и за tajni4kyyy1 и за всички орионизирани педали и курви измислени като вас!
    Защо намесваш и tajni4kyyy1 ? Ще кажеш ли ? да се бием ли искаш ? Ако има нещо, ела и ми го кажи в очите, без да немесваш други хора! Ела и ми го кажи в очите !

tajni4kyyy1 нищо не е направила че да я намесваш, продължавай и ще ме накараш да се развихря
    Последно редактирано от solo_ : 02-20-2016 на 00:37

solo няма смисъл да се занимаваш с тоя не виждаш ли ,че е някъв идиот сигурно е някво лапе на 12 години ;д май го хвана яд дето се скарах с rabalka ;д той и има мерак от там е почнал да се заяжда ;д може би ;д
    rimisark иди се гръмни,че ми писна да пишеш постоянно да се самоубием и смърт за нас,
    и не знам си още какво хайде майната ти пиши си колкото искаш никой няма да те отразява вече,такова нищо като теб не трябва да се взима под внимание

Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    лапе на 12 години ;д май го хвана яд дето се скарах с rabalka ;д той и има мерак от там е почнал да се заяжда ;д може би
    Голям процент от лапетата (то и аз съм лапе де ама без мен! ) имат мерак на Rabalka защото тя ходи и приказва глупости и е разкрепостена на тема интимен живот влиза тук-там и си разказва всичко и за това така

да прав си .. но за мен тя е лесна,аз обичам нещата да са по трудни,така ми е по интересно,а не като нейния начин на живот .. просто лесното не ми е интересно ;д друго си е като има по голяма тръпка .. сещаш се ;д

знам, знам...
    За разлика от другите, аз знам много неща!
    -Това сега е отделен въпрос...

Важното е че не трябва да се обръща внимание на уроди като rabalka и тоя горе... дет иска да се самоубиеш
    Последно редактирано от solo_ : 02-20-2016 на 11:26

съгласна съм с теб ;д

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    факта, че се занимаваш с всеки втори те прави курва
    да бе
    аз в фейса колко простаци съм псувала и се заяждам с всеки 2ри .. тва курва ли ма прай
    един чат
    lele lele

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    да бе
    аз в фейса колко простаци съм псувала и се заяждам с всеки 2ри .. тва курва ли ма прай
    един чат
    lele lele
    кой ти говори за фейса ?
    Той имаше в предвид друго,а ти го разбираш грешно!!

ей kaRamella, помниш ли как ми каза че съм тънкопишко Смях се защото не съм тънкопишко!

Ако искаш можем да луднем някой ден ? Ама не знам от къде си - обвързана ли си - не си ли ?

едва ли ще имам възможност да приключенстваме заедно, защото ти си твърде красива че да нямаш приятел

сигурно утрепка като мен ти е на последен план, да же може би хич...
    Последно редактирано от solo_ : 02-20-2016 на 19:34

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Курва е, дим без огън няма.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    ей kaRamella, помниш ли как ми каза че съм тънкопишко Смях се защото не съм тънкопишко!

Ако искаш можем да луднем някой ден ? Ама не знам от къде си - обвързана ли си - не си ли ?

едва ли ще имам възможност да приключенстваме заедно, защото ти си твърде красива че да нямаш приятел

сигурно утрепка като мен ти е на последен план, да же може би хич...
    тя има бебе бе бате

Някои от вас бяха прави - тя е една нещастна долна курвичка и на всичкото отгоре се е уговорила с един мой добър "приятел" да се......

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от _Whatafucknworld_ Виж мнението
    Някои от вас бяха прави - тя е една нещастна долна курвичка и на всичкото отгоре се е уговорила с един мой добър "приятел" да се......
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Жеуезна логика.
    Курвите са си курви, докато свестните си остават свестни. Без никой да ги кара, не заради някого, заради самите себе си. Заради вътрешните си убеждения, морал и прочее.
    Затова следващия път послушай inewton навреме. Той не лъже, няма за какво.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    да бе
    един чат
    lele lele
    нямам това предвид, нормално е някой ако ти пише и те сваля, но не те кефи, да се бъзикаш с него или да го отрежеш брутално, за да се разкара. говорех за случаите, в които открито се сваляш с няколко човечета наведнъж, още повече, когато по същото време си имаш и приятел, защото такива хора познавам. а това просто да отговаряш на тези, които ти пишат, си е напълно в реда на нещата. има чатове и чатове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си