Първоначално написано от corbV2 Нютонски се грижи за чистотата и светостта на това място ;д. Още ме помниш.
Първоначално написано от inewton Още ме помниш. Нещо с празнене на челото ли е свързано?
Първоначално написано от inewton Нещо с празнене на челото ли е свързано? не е стигнал до подробности, предложение получих за такива съобщения просто
Първоначално написано от divergent не е стигнал до подробности, предложение получих за такива съобщения просто Значи още не си му от "любимците".
Първоначално написано от inewton Значи още не си му от "любимците". дано да не му стана, да се надявам, че в организацията ще бъда защитена
Първоначално написано от divergent дано да не му стана, да се надявам, че в организацията ще бъда защитена Да бе, защитена. Само не прави грешката да му даваш своя снимка. Прави едни клипчета и ги пуска в youtube
Първоначално написано от inewton Да бе, защитена. Само не прави грешката да му даваш своя снимка. Прави едни клипчета и ги пуска в youtube няма начин
Първоначално написано от inewton Още ме помниш. Как ще те забравя?? Ти си пазителя на ценностите, но задачата ти е почти обречена ;д.
Първоначално написано от corbV2 Как ще те забравя?? Ти си пазителя на ценностите, но задачата ти е почти обречена ;д. Имаш ли последователи, inewton?
Първоначално написано от espаdа Имаш ли последователи, inewton? Само един.
Първоначално написано от corbV2 Как ще те забравя?? Ти си пазителя на ценностите, но задачата ти е почти обречена ;д. Почти сам се боря срещу покварата. Дори и свети хора като npp се отдават на пороци, по свидетелството на някои братя.
Първоначално написано от inewton Почти сам се боря срещу покварата. Дори и свети хора като npp се отдават на пороци, по свидетелството на някои братя. Какво е вършил npp, как се е поддал?
Първоначално написано от espаdа Какво е вършил npp, как се е поддал? Не мога да кажа.
И съм разочарован, че му обръщаш толкова внимание на това лайно като знаеш, че така няма да го изгониш....
Първоначално написано от inewton Почти сам се боря срещу покварата. Дори и свети хора като npp се отдават на пороци, по свидетелството на някои братя. Хехе. А на мен полага ли се някаква позиция? Нещо дребно, нямам амбиции за важни постове ;д.
Първоначално написано от corbV2 Хехе. А на мен полага ли се някаква позиция? Нещо дребно, нямам амбиции за важни постове ;д. Е как, и ти от време на време се въздържаше.
Първоначално написано от inewton Е как, и ти от време на време се въздържаше. От какво съм се въздържал? Не ти схванах идеята ;д, извинявай.
Първоначално написано от corbV2 От какво съм се въздържал? Не ти схванах идеята ;д, извинявай. От неприлични, похотливи коментари.
Правила