.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

прекаленото окосмяване?

Космите по гърба,корема, ръцете...с какво могат да бъдат премахнати, защото наистина е много неприятно , когато видиш момиче по този начин.. Ако се ходи на козметик, това би струвало много , предполагам. Някакви съвети? /както и преди споменах, некомпетентна съм, нямам си никаква представа какво и как трябва да се прави/ Благодаря ви предварително.

Мега фен Аватара на divergent
    по ръцете не трябва да ти пука особено, много момичета имат окосмяване по ръцете, въпрос на избор е дали да ги махаш или не. ако все пак си решила, забрави за самобръсначка! Кола маска или епилатор, депилиращият крем също е вариант, но трябва да си играеш по-дълго време, а ефекта е краткотраен. имай предвид, че веднъж след като ги махнеш, трябва да го правиш редовно, защото стават по-дълги и не растат в една посока. за гърба и корема не мога нищо да ти кажа, нормално е да има мъх, но пък има и случаи на окосмяване... отиди в козметичен салон, там ще ти предложат най-ефикасния метод и дали изобщо е нужно.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Епилатор

Но най-ефикасното е кола маската

Според мен, кола маската е най-добрият вариант. Значително дълго издържа ефекта и космите не загрубяват като при бръсненето. Отиди на козметик.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Кола маска или козметик. В никакъв случай не се бръсни, ще съжаляваш после.

Супер фен
    Може да си купиш и изрусител за косми

По тази тема и аз много съм мислела и съм се чудила, докато накрая не опитах буквално всеки вариант. И ето какво разбрах:
    Определено кола маската е най-добрия и ефикасен вариант. Или това, или епилатор. Но с епилатор е по-болезнено, въпреки че ако ги махаш докато са къси почти не се усеща. Самобръсначката, лично мен много ме изкушава, понеже не боли, но избягвай да я ползваш.

Супер фен
    а3 използвам епилатор не мога да си причиня кола маската.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    а3 използвам епилатор не мога да си причиня кола маската.
    Минче, доколкото знам, епилатора е по-болезнен от колата, ама ок.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Да, и веднъж свикнеш ли с кола, то не боли. Даже по едно време почти не ти никнат косми. Може да е леко скъпо, но 1нъж на месец е достатъчно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си