.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: tajni4kyyy1

Повече от фен Аватара на stalker681

tajni4kyyy1

хей tajni4kyyy1 не се меси в моя форум защото той е мой мръсницо

това беше предупреждение от тук нататък ще се лее кръв

Dzhexadist
    Guest
    tvoi bil da hahahahaha shta vzrivq be

Мега фен Аватара на solo_
    tajni4kyyy1 - Съжалявам че ти навлякох врагове, това стана защото те ме мразят и понеже веднъж се случи да те защитя и те сега за това така покрай мен и теб намразиха. Наистина много съжалявам!

По темата:

stalker681 - Ще ти дам стимул за живот - https://www.youtube.com/watch?v=02I5vVxlJhU
    виж и това http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=620601772
    Другото веча са наркотиците...

Пак се извинявам.. много съжалявам, нямаш си представа не трябваше да става така
    аз съм виновен

***stalker681 - Не мога да разбера защо тук почти всички сте такива женомразци ? Кажи ми какво ти е направило момичето че така да се ядеш че чак и кръв да има? тези неща не са хубави
    Последно редактирано от solo_ : 02-21-2016 на 01:57

Цитирай Първоначално написано от stalker681 Виж мнението
    хей tajni4kyyy1 не се меси в моя форум защото той е мой мръсницо

това беше предупреждение от тук нататък ще се лее кръв
    Нали знаеш,че ти си никой и не можеш да ми кажеш аз какво да правя не ме плашат лапета като теб ;д и благодаря за комплимента обичам да ме наричат мръсница :P :P аа и кръвта я обожавам също ;д хих радвам се,че си се потрудил да направиш тема за мен ;пп

Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    tajni4kyyy1 - Съжалявам че ти навлякох врагове, това стана защото те ме мразят и понеже веднъж се случи да те защитя и те сега за това така покрай мен и теб намразиха. Наистина много съжалявам!

По темата:

stalker681 - Ще ти дам стимул за живот - https://www.youtube.com/watch?v=02I5vVxlJhU
    виж и това http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=620601772
    Другото веча са наркотиците...

Пак се извинявам.. много съжалявам, нямаш си представа не трябваше да става така
    аз съм виновен

***stalker681 - Не мога да разбера защо тук почти всички сте такива женомразци ? Кажи ми какво ти е направило момичето че така да се ядеш че чак и кръв да има? тези неща не са хубави

споко ;д хич да не ти дреме ;д не ме интересува за хора които нито ме познават,нито нищо
    пък изведнъж ме мразят ;д;д остави женомразците ;д да си живеят в техния измислен свят ;дд

Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    споко ;д хич да не ти дреме ;д не ме интересува за хора които нито ме познават,нито нищо
    пък изведнъж ме мразят ;д;д остави женомразците ;д да си живеят в техния измислен свят ;дд
    Ами аз гея ? Къде да живея ?

аз нищо не казвам за теб говоря за такива като него ..
    не знам какви са ти наклонностите и нямам нищо против лесбийките и гейовете
    имах предвид,че той живее в негов измислен свят в който само неговото мнение е важно и не приема друго за вярно .. ;д не ме разбирай и ти грешно ! :д

Не съм гей просто така видях че има рима

Той е мюсюлманин и за това е свикнал да реже глави и кръв да се лее

;д е сега не всички мюсюлмани мислят по този начин ;д .. аз не правя разлика ;д
    да се оправя ;д а тези админи не знам къде изчезнаха ;х във всички теми само псувни и простотии ..

на мен за това любимия ми раздел е "Кофата" защото няма никакъв контрол а и в "чата на милиардерите" се приказват уродски неща и за това ме кефи...

;дд е поне имаш някво занимание аз ;д нямам чак толкова време да следя всички теми ;д

.
    Последно редактирано от solo_ : 02-21-2016 на 14:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си