.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ!

peshomatematika
    Guest

Помощ!

Здравейте ще се опитам да обясня на кратко с приателката ми се натискахме и аз взех че си пъхнах съвсем леко члена в нея на голо тя е девствена обаче нея я заболя и аз се махнах но в бързината не съм сигурен но май излезе 1 капка сперма но даже не съм сигурен въпроса ми е има ли някакъв шанс да е бременна моля ви кажете защото много се притеснявам !

Супер фен Аватара на BadAss
    честито, ще ставаш баща.

peshomatematika
    Guest
    Моля те не се базикай ! сериозно питам !!!!!!

Да ти приличаме на баба Ванга?И как така е девствена пък си го пъхнал "съвсем леко"?Да не си го намушал в ауспуха?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

ама аз не се базикам, напълно сериозен съм, по същия начин аз станах чичо, брат ми леко мушна приятелката си и въпросната капчица се нарича предеякулационна течност я забремени и така.

peshomatematika
    Guest
    Под съвсем леко имам предвид съвсем леко тя беше пред мен и леко я докосна там а тя е в бяло течение и за това не съм сигурен дали съм направил поразията

наистина мисля че е редно да се въведе закон, който ограничава възможността за възпроизвеждане на неграмотни и прости хора..

отивай за детска количка

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не е бременна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си