.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Възстановяване на изтрити снимки от кошчето

Здравейте,вчера без да искам си изтрих няколко снимки от десктопа и опитах с различни програми като Get data back и други,които вече изтрих понеже не ми свършиха работа-намират ги,но не мога да ги възстановя,понеже били ''повредени'' .Бих помолил някой да ми даде наистина работеща програма,защото снимките ми са важни

Мега фен
    http://www.piriform.com/recuva

и не се трие нищо след това, ако искаш да възстановяваш изтрити файлове

Опитах,излиза,че са повредени...

Мега фен
    имидж файловете са лесни за възстановяване, дори и да са повредени, стига информацията да е в тях

само снимки ми трябват да си възстановя,но не знам как да ги оправя...

Мега фен
    https://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=50495

за нея казват, че е много добра, пробвай я

В kat.cr я има
    Последно редактирано от ДОТА : 02-14-2016 на 18:58

Ще я пробвам и утре пиша да кажа как е,мерси за вниманието

Супер фен Аватара на JDeel
    Заминали са вече. Снимките като изтрити от кошчето не са били изтрити от харда, но от тоя момент върху тях вече е можело да се записва. Десктопа се намира на тоя дял дето се намира и Windows, и браузъра ти, и какво ли още не. Много активно откъм запис място, само браузъра постоянно записва по харда разни неща. Така че няма файда от "ще пробвам утре", трябвало е дори веднага да спреш Windows и да пробваш през друга ОС

Е, ако са хиляди снимки и са заемали гигабайти, все пак има шанс да върнеш някоя и друга бройка, иначе едва ли. Но от друга страна един при нормален комп е нагласено харда да се дефрагментира в определен ден от седмицата, при което стават много записи по харда. Ще си направиш нови снимки

Така е,не стана...НО намерих една програма на име DISK DIGGER за андроид,защото и от телефона ги бях изтрил.Тя ми върна всички снимки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си