Здравейте,вчера без да искам си изтрих няколко снимки от десктопа и опитах с различни програми като Get data back и други,които вече изтрих понеже не ми свършиха работа-намират ги,но не мога да ги възстановя,понеже били ''повредени'' .Бих помолил някой да ми даде наистина работеща програма,защото снимките ми са важни
Заминали са вече. Снимките като изтрити от кошчето не са били изтрити от харда, но от тоя момент върху тях вече е можело да се записва. Десктопа се намира на тоя дял дето се намира и Windows, и браузъра ти, и какво ли още не. Много активно откъм запис място, само браузъра постоянно записва по харда разни неща. Така че няма файда от "ще пробвам утре", трябвало е дори веднага да спреш Windows и да пробваш през друга ОС
Е, ако са хиляди снимки и са заемали гигабайти, все пак има шанс да върнеш някоя и друга бройка, иначе едва ли. Но от друга страна един при нормален комп е нагласено харда да се дефрагментира в определен ден от седмицата, при което стават много записи по харда. Ще си направиш нови снимки