- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се чувствате когато сте влюбени ? <3
...щяха да псуват бабичките, които ги обличат в някакви плетени дрешки и кифлите, които ги носят в чантите си... Както и децата, които си мислят, че са плюшени играчки.
Как се чувствате когато сте влюбени ? - На първо време малко ядосана честно казано, че съм лапнала по човека, защото обикновено не искам да се поддам (така се случва поради ред причини). А и си казвам: тоя ли мен ще ме омае, не е познал. На по- късен етап вече се чувствам окрилена- сякаш всичко мога да постигна и спокойна, че ако не го постигна, пак ще имам пристан в лицето на любимия.
Непрекъснато ли мислите за вашата любов ? Не, непрестанно, но в голяма част от времето ми е заета мисълта с него. Понякога съм се улавяла, че с часове съм си мислила за даден човек и времето безвъзвратно е излетяло, а пък аз просто съм се сещала някакви малки неща, не нещо особено.
И най-вече, как разбирате че се влюбени ? Като видя клечка от сладолед на земята и си помисля: еее онзи шоколадовия сладолед, който ядохме колко беше вкусен , а той как ме гледаше, като си отварям някой учебник и си кажа: ех, има прекрасен вкус, любимата му книга мн ме трогна, т.е. когато започна да обвързвам неща от всекидневието си със спомени/случки/мисли за него и когато искам да споделя всеки глупав детайл с него, а не е наоколо и се тюхкам. Най- лесно разбирам, когато сме в компания, започвам да реагирам супер странно и сприхаво ии троснато, ако ми се каже нещо по въпроса и в един момент се усещам.
Отричате ли го ? Признавате ли си? До дупка и до последно, до целувката, до секса, до всичко, пред себе си и пред него. Мнооого съм крива в това отношение. Призная ли си обаче, съм непоклатима.
Какви глупости сте вършили когато сте били влюбени ? Такива, които обикновено хладната ми рационалност би потиснала, по принцип много премислям нещата. Не е нужно да са свързани с човека, просто емоциите преливат и започват да взимат превес в повече и повече ситуации.
Криете ли чувствата си, или точно обратното, ги показвате ? В началото много храбро и зорко ги крия, държа се доста дистанцирано и хладно и не си позволявам волности, от даден момент нататък вече, когато нещата са осъзнати и признати и съм се примирила, че съм попаднала в нечии мрежи, тогава започвам всячески да ги показвам и гледам постоянно да правя жестове само за да видя задоволството в очите на отсрещния, доставя ми голямо удовлетворение.
Моля споделете как изразявате любовта си ? Ами горното- чрез жестове и чрез показване, че разбирам човека и съм му опора, според мен е много важна част от любовта това да накараш някого да се чувства защитен и спокоен.