Как се чувствате когато сте влюбени ? Зависи. Напоследък най-често чувствам тъга, защото знам, че е абсурдно дори да ми минават такива мисли през главата. Случва се да се усмихвам без причина, когато се замисля за въпросния човек.
Непрекъснато ли мислите за вашата любов ? Опитвам се да не мисля за него, но имам часове при него 3 пъти в седмицата, а и всеки ден го виждам в училище и на консултации.
И най-вече, как разбирате чесе влюбени ?Не знам как разбрах. Това е просто усещане, което не може да се опише. Просто го разбрах в първия момент, в който го видях.
Отричате ли го ? Не, няма какво да отричам. Пред себе си не го отричам. Но се ядосвам на себе си, че изпитвам тези чувства.
Признавате ли си го ? Да.
Какви глупости сте вършили когато сте били влюбени ? Самият факт, че споделих всичко това в този форум, въпреки че някой от съучениците ми може да прочете написаното и да се досети, че това съм аз, е голяма глупост, но София е голяма, надявам се никой няма да се досети.
Криете ли чувствата си, или точно обратното, ги показвате ? Крия ги, доколкото мога, би било ужасно неетично да ги показвам.
Моля споделете как изразявате любовта си ?

1