.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab

"Не зная как да се държа, когато ме обичат.
    Разплисквам се по някакви излишни улици. Купувам
    си лимони. Пея. Прииждат равнините във главата ми."

Непрекъснато ли мислите за вашата любов? - Да.) обичам да си го представям наоколо в различни моменти от ежедневието си:Д

Как разбирате, че сте влюбени ? - когато превземе мислите ми. умът ми рядко се концентрира в една точка за повече от няколко минути, така че това е показател;

Отричате ли го? - о, първоначално винаги. не обичам да съм сантиментална, емоциите ме разбалансират/разфокусират, изобщо - съсипват ме.

Какви глупости сте вършили, когато сте били влюбени? - пхах, всички възможни. включително да мисля, че любовта е нещо уникално, несломимо и божествено.

Криете ли чувствата си, или точно обратното, ги показвате? - опитвам се да ги държа в себе си за известно време. сублимирам в творчество. чувствата са нещо строго лично, не считам за редно да занимаваш другиго с тях. //освен ако изрично не поиска;

Моля споделете как изразявате любовта си? - с грижа към субекта и с творчество. мноого творчество.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Как се чувствате когато сте влюбени ?
    Приятно е. Мислите ти са заети, което е положително при мен. Колкото повече съм сама със себе, толкова по-зле. Кой не е изпитвал пеперудките?

Непрекъснато ли мислите за вашата любов?
    Не. Твърде съм и лесно се разсейвам, но често е в мислите ми, да.

Как разбирате, че сте влюбени?
    Когато се интересувам от обекта :д. Трудно е да ме заинтригуват, ахах.

Отричате ли го?
    Да. Дори повече отколкото е необходимо.

Какви глупости сте вършили, когато сте били влюбени?
    Не съм давала достатъчно от себе си може би. Никога не съм била достатъчно открита в отношението и чувствата си.

Криете ли чувствата си, или обрато, ги показвате?
    Вече отговорих без да искам. За съжаление трябва да е много упорит, за да събори стените ми и да си пада по предизвикателствата.

Как изразявате любовта си?
    Почти не я. Но пък съм вярна и отдадена като кученце, ако успее да достигне границите ми.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-16-2016 на 16:17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си