Ехааа, една хубава тема да има в тоя форум напоследък....

Така, въпрос по въпрос, после ще добавям:

Как се чувствате когато сте влюбени? - Тук едва ли ще кажа нещо по-различно от всеки един влюбен човек - пеперуди, щастие, розови очила, тнт. По-нагоре някой беше споменал, че е двете крайности - тъга и радост. Въпреки че обикновено е тъга при несподелената любов и тогава може да си го направиш и радост.
Непрекъснато ли мислите за вашата любов? - Непрекъснато е доста пресилено, ако трябва да гледаме реално на нещата, няма как да се случи, но в смисъла, в който влагаш ти, може би да. Много зависи от това в какъв 'стадий' на влюбването съм например, но понеже съм човек, който обича да размишлява над случващото се около него, а любовта е напълно нормално да заема по-голямата част от ежедневието ни /ако я има/, по-скоро бих казала да. Дали ще е просто 'какво прави той сега', или ще е 'той е/не е човекът за мен, защото...', постоянно се върти нещо относно човека в главата ми.
И най-вече, как разбирате, че сте влюбени? - Точно по горното - когато човекът е постоянно в мислите ми, когато забелязвам, че днес е сменил 3 пъти тениската си, защото жегата е убийствена, когато чувам гласа му в главата си, въпреки че не сме се чували от дни, когато забелязвам главно положителните черти от характера му, а отрицателните остават на по-заден план, когато се чудя какво ли би било да съм с него. Някакви такива нещица. ;д
Отричате ли го? Признавате ли си го? - Случвало ми се е и да отричам, но като цяло поне пред себе си съм искрена. Тук вече много зависи от ситуацията дали ще кажа на някого или не, но обикновено си споделям.
Какви глупости сте вършили когато сте били влюбени? - Оооох какво ли не. :Д Сигурна съм, че всеки е правил по някоя щуротия от любов.
Криете ли чувствата си, или точно обратното, ги показвате? - Пак зависи от ситуацията. Обикновено докато не съм сигурна в намеренията на отсрещния крия и после вече се откривам и си казвам и майчиното мляко хаха.

Допълнението ми е, че няма по-хубаво от това да има на кого да споделиш как е минал денят ти, да те изслуша, да прояви разбиране, да те утеши, да ти каже, ако с нещо си сгрешил, после ти да му отвърнеш със същото и да чувстваш топлината на отсрещния във всичките тези действия. Любовта е отрова, както се пее в една песен. ;д