Как се чувствате когато сте влюбени ? мислех, че са мит тези пеперуди в корема, но след като ги изпитах няколко пъти преди първите ни излизания заедно, вече вярвам. иначе съм в едно положително настроение, което се задържа доста дълго, а аз имам функцията да ги сменям бързо... казвали са ми , че ми личи по физиономията, че съм влюбена. аз също съм го забелязвала у много хора, сякаш се разхубавяват направо, лицето им свети.
Непрекъснато ли мислите за вашата любов ? в началото мислех за него почти непрекъснато, ходех на места, на които мога да го срещна, след като премина първата фаза на еуфория... да, пак си мисля за него, но просто съм свикнала вече и не го забелязвам като разсейване или нещо странично... просто сякаш е част от мен.
И най-вече, как разбирате, че сте влюбени ? Отричате ли го ? Признавате ли си го ? Точно заради тези моменти в началото, когато се улавяш, че мислиш за него почти непрекъснато. Когато ти се случи нещо, независимо дали е хубаво или лошо, първата ти мисъл е да го споделиш с него. Изпитваш щастие само когато го видиш, дори и да е отдалеч. Лично на мен ми стигаше само да го видя за секунди от разстояние докато работи, за да ми е готино през целия ден.
Отричах в началото, бях си втълпила, че няма как да го харесвам като нещо повече от приятел, камо ли да говорим за любов. Дотолкова бях решена, че е невъзможно, че чак сама си вярвах, че нямам такива чувства. Казваха ми, че ми е изписано на челото какво чувствам. Едва когато ми го спомена страничен човек се замислих и осъзнах какво се случва.
Какви глупости сте вършили когато сте били влюбени ? Не съм правила нещо крайно романтично като по филмите, но пък съм излизала от вкъщи много пъти през нощта, само за да се видя с него за половин час. Обаждала съм се на нашите, за да им кажа, че ще работя до късно или ще ходя у приятелка, за да се мотая с него. Бягала съм и от училище.
Криете ли чувствата си, или точно обратното, ги показвате ? Не ги споделих, научила съм се, че трябва да си мълча за тези неща. Но пък го показвах по много начини. Търсех го, а когато той търсеше мен зарязвах всичко, за да бъда с него. Непрекъснато го изненадвах с разни малки жестове, демонстрирах загриженост и заинтересованост.
Моля споделете как изразявате любовта си ? С грижа, дребни жестове и много други неща.