Как се чувствате когато сте влюбени? От една страна безпомощна, раздразнена, слаба, извън контрол (а мразя да съм извън контрол), от друга - вдъхновена, детинска, прекалено силно мечтаеща.
Непрекъснато ли мислите за вашата любов ? И най-вече, как разбирате че се влюбени? Да, непрекъснато мисля за човека. При мен нещата са винаги в крайности, обсебването е една от тях. По това разбирам, че съм влюбена. И когато си представям, че правя секс с човека. По принцип не съм силно сексуална, така че няма вариант да си представям това с човек, в когото не съм влюбена, бил той и супермодел. Емоциите и секс за мен са неразривно свързани.
Отричате ли го? Пред себе си и пред човека да. Tsundere
Признавате ли си го ? Не. Много комфортно трябва да се чувствам, за да го направя, а това се случва рядко.
Какви глупости сте вършили когато сте били влюбени? Не се сещам. Но съм позволявала да ме стъпчат отгоре до долу, уж в името на любовта.
Криете ли чувствата си, или точно обратното, ги показвате? Крия ги, и ако се чувствам комфортно и защитено, може и да ги покажа.
Моля споделете как изразявате любовта си? Помня нещата, които човекът ми казва..