- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си жена
Абе стига сте писали в тая тема.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Аз ти предлагам Пандата. Все пак и двамата сте си еднакво чистоплътни.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Виждам, че имаш някакви умствени затруднения, но истината е, че не си забавен.
Извинявам се и аз. Бях останал с впечатлението,че си умно и свястно момиче,но....особено след последния ти пост в Дневника осъзнах,че си просто поредната тъпа кифла. Извинявам се за невежеството си,освен....хигиената си.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Благодаря богиньо.![]()
Някойнамайнатаси, случайно да имаш нещо общо с грозния? Толкова еднакви дебилни и лузърски възгледи за живота и хората се срещат рядко... Май не чак толкова рядко, де... и ти си от тези, дето виждат лъскава кола и си цъкат с език и псуват „Тоя от къде има толкова пари, бе, мама му мръсна?!”, нали? Нищо че въпросният вероятно или си е сцепил задника от работа, или е няколко пъти по-умен от теб и плаща на такива като теб да си сцепват задниците за него.
"Зад всеки успял мъж, стои фирмата на дядо му."
Някойтам 2к17
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Джафкайте се тук, глупаци ;д:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11571181
You're tryin' to be different, that makes you no different
Лека нощ, деца.