.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Разбирам позицията ти. Но наистина ли искаш да допринесеш към разрастването на вредния ни вид, който разрушава и/или изконсумирва всичко, до което се докосне?
    Все пак съм склонен на компромис.
    не ми пука за разрастването на вредния вид, даже и аз да се лиша, някой друг няма да го направи и вредата пак е сторена. действам на принципа, че един боклук мръсно не прави, включвам и малко егоизъм, обръщам внимание на личното си щастие, а то включва деца. ако подкрепяш тезата ми, звънни ми

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    не ми пука за разрастването на вредния вид, даже и аз да се лиша, някой друг няма да го направи и вредата пак е сторена. действам на принципа, че един боклук мръсно не прави, включвам и малко егоизъм, обръщам внимание на личното си щастие, а то включва деца. ако подкрепяш тезата ми, звънни ми
    Браво, успя да ме убедиш. Не си глупава и умееш да се аргументираш, което е голям плюс. Бих ти звъннал.

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Браво, успя да ме убедиш. Не си глупава и умееш да се аргументираш, което е голям плюс. Бих ти звъннал.
    Усети нивото ми на интелигентност само от един пост. Харесва ми. Бих ти вдигнала.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    хахаха, нарече се боклук, добра работа

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    хахаха, нарече се боклук, добра работа
    децата нарекох боклуци, не себе си. не че променя нещо де, ама пак да се обоснова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си