Първоначално написано от divergent Усети нивото ми на интелигентност само от един пост. Харесва ми. Бих ти вдигнала. Оказа се, че има малък проблем, а именно, че нямам номера ти в указателя си. Първоначално написано от Грозния Ко стана бе? Нали беше много готин ?! Кога съм казвал такова нещо? Но всъщност е вярно, казвали са ми го.
Първоначално написано от corbV2 Оказа се, че има малък проблем, а именно, че нямам номера ти в указателя си. това е разбираемо. ако имаше номера ми въобще нямаше да публикуваш такава тема.
Първоначално написано от divergent това е разбираемо. ако имаше номера ми въобще нямаше да публикуваш такава тема. Остави ме без думи, а това не е лека задача. Ще се разбираме с теб.
Първоначално написано от corbV2 Остави ме без думи, а това не е лека задача. Ще се разбираме с теб. Честито!
Айде да сте нещастни дано!!! А аз и inewton ще сме си хепи сингълс!
Първоначално написано от solo_ Айде да сте нещастни дано!!! Това се разбира още от уводния пост, че ще е така.
Първоначално написано от corbV2 Остави ме без думи, а това не е лека задача. Ще се разбираме с теб. Възможно е.
Правила