Здравейте, историята е малко дълга, но ще се постарая да я съкратя. Едно момче харесваше моя приятелка. Той ми писа един ден за помощ и реших да му помогна с нея понеже смятах че си подхождат. Нещата се промениха обаче тя го отряза после започна да го разиграва и да го лъже само за да го държи като вариант. Междувремнно ние още си пишехме и аз много се ядосах на приятелката си за начина по който се отнасяше с него и му казах всичко понеже той е много добро и свясно момче и заслужаваше да знае истината. Мина време нещата между тях приключиха след много скандали и караници, а ние продължавахме да си пишем . С тази приятелка се скрахме понеже е доста голяма злобарка но откакто той спря да се занимава с нея тя се озлоби още повече започна да се забива с много момчета започна да го храни без причина започна да обижда всички и когато започна да храни и най-добрата ми приятелка пред мен вече приключих взаимоотношения с нея. С момчето сме си близки и си споделяме, но от известно време аз започнах да го харесвам и не знам накъде отиват нещата. Отношението му към мен е доста хаотично и не мога да разбера какви "сигнали" ми изпраща. Една вечер седим до 3-4 и говорим за какво ли не, на другия ден в училище като се засечем и здрасти не ми казва после като се прибирам идва при мен и започва да си говири с мен изпраща ме до спирката. Реших да не го търся понеже напоследък все аз започвах разговора и така от няколко дни не ми е писал в училище завръзваме някои друг разговор, но не е нищо специално някак по-дръпнат ми се вижда и не знам какво да си мисля вече. Моля ви за съвет, защото колкото повече мисля толкова повече неща започвам да си ваобразявам и не искам да се вкарвам в излишни филми.
П.П съжалявам ако съм допуснала някъде грешки.